Η επαφή Σαββίδη-Λομάκιν για τον Βαλακάρι

Κώστας Πετρωτός12 Νοεμβρίου 2021

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Κύπριος δημοσιογράφος, ρεπόρτερ της Πάφου, Χάρης Χατζηκυριάκος, αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95,5 ότι ο ιδιοκτήτης της κυπριακής ομάδας, Σεργκί Λομάκιν έχει προσωπική γνωριμία και σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη. Είναι λογικό, βέβαια, να συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού και ο ίδιος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο ανατολικό μπλοκ όπως ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ.

Η νεότερη πληροφορία που συνέλεξε η στήλη και προέρχεται από την Κύπρο, αναφέρει πως ο Ιβάν Σαββίδης έκανε ήδη μία διερευνητική κρούση προς τον Λομάκιν για να μάθει τι ακριβώς ισχύει στην περίπτωση του Ονι Βαλακάρι.

Διευκρινίζουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θέλησε να μάθει δεδομένα που αφορούν στην περίπτωση του 22χρονου Φιναλνδού μέσου και όχι να καταθέσει πρόταση. Υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας κι αν τελικά γίνει πρόταση είναι κάτι που θα το μάθουμε τις επόμενες εβδομάδες. 

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της Πάφου, ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο θα τον οδηγούσε στο να πει το «ναι» στην πώλησή του, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και αντιλαμβάνεται ότι μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει να τον πουλήσει.

Το ζητούμενο, λοιπόν, στην περίπτωση Βαλακάρι, είναι αν ο ψιλόλιγνος Φινλανδός αξίζει αυτά τα χρήματα. Προφανώς γι’ αυτό έγινε και το σκάουτινγκ από τον Κώστα Λαγωνίδη, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να έχει περισσότερα δεδομένα στην διάθεσή του για να αξιολογήσει την περίπτωσή του. 

Ο Βαλακάρι ανήκει στην κατηγορία «επένδυση για το μέλλον» και ως τέτοια αξιολογείται από τον ΠΑΟΚ. Πάντως, όσοι τον έχουν παρακολουθήσει, συμφωνούν ότι πέρα από το ταλέντο έχει και κάποια κενά (έλλειμμα δουλειάς στην σωματοδομή και στην τακτική παιδεία) που χρειάζονται αρκετή δουλειά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.