Η ένοχη σιωπή του Τρεϊμάνις στις διαμαρτυρίες Λουτσέσκου, Καρυπίδη

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2022

Ο αγώνας στο Καραϊσκάκη είχε ολοκληρωθεί. Ο Λετονός διαιτητής Τρεϊμάνις, μόλις είχε σφυρίξει την λήξη. Ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί. Ο Λουτσέσκου βρέθηκε στο επίκεντρο. Οι παίκτες του, τον αγκάλιασαν ενώ και ο ίδιος συνεχάρη προσωπικά, κάθε παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχωριστά. 

Ο γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Καρυπίδης άφησε τους πανηγυρισμούς και κατευθύνθηκε προς τον διαιτητή και τους συνεργάτες του. Αφού προηγήθηκαν τα τυπικά, ο Καρυπίδης ζήτησε από τον Τρεϊμάνις να του εξηγήσει, για ποιο λόγο ακύρωσε την αρχική του απόφαση και δεν έδωσε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ: “Ήταν καραμπινάτο πέναλτι, το έδωσες, γιατί άλλαξες την απόφασή σου; Τι συνέβη;”. Ο Λετονός διαιτητής δεν απάντησε. 

Κατέβασε λίγο το κεφάλι του, δείχνοντας πως δεν θέλει να αιτιολογήσει την απόφασή του που προκάλεσε σάλο. Λίγο αργότερα και ο Λουτσέσκου του είπε το αυτονόητο για το πέναλτι που δεν έδωσε. Και πάλι ο Λετονός δεν απάντησε. Ήταν μία ένοχη σιωπή για ένα λάθος του, που έβγαζε μάτια και είχε ξεκάθαρο στόχο να ευνοήσει μόνο τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.