«Η ενέργεια που βγάζουμε και η σκληρή άμυνα που παίζουμε οφείλονται στον κόουτς Καστρίτη»

Metrosport Team06 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο μπασκετμπολίστας του Αρη, Γιάννης Σιδηροηλίας, και μίλησε για τη νίκη επί του Περιστερίου, την ταυτότητα που έδωσε στους «κιτρινόμαυρους» ο Καστρίτης ενώ σχολίασε και το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ημουν κοντά τρεις μήνες εκτός λόγω τραυματισμού, δούλεψα πολύ και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους φυσιοθεραπευτές και τον γυμναστή της ομάδας. Χαίρομαι που επέστρεψα και που έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στη νίκη μας επί του Περιστερίου. Ο κόσμος του Αρη καταλαβαίνει ποιος παίζει καλά, ο Νετζήπογλου και ο Πουλιανίτης δίνουν και την ψυχή τους και γι΄αυτό παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα».

Για την διαφορά του φετινού Αρη: «Τα προηγούμενα χρόνια είχε έμπειρους παίκτες η ομάδα, αλλά δεν είχε ενέργεια και φέτος αυτό μας χαρακτηρίζει, είμαστε νέοι, διψάμε και θέλουμε να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Η ταυτότητα του κόουτς Καστρίτη οφείλεται στην ενέργεια που έχουμε και στην σκληρή άμυνα που παίζουμε, όπως μας ζήτησε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιχνίδι, εμείς είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχει φαβορί και όποιος το θέλει με την ψυχή του θα πάρει τη νίκη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.