Άρης: Η εμπλοκή Τριμμάτη και η κρίσιμη συνάντηση για το γήπεδο

Metrosport Team11 Αυγούστου 2022

Ο Νικόλαος Τριμμάτης προβλέπεται να διαδραματίσει ρόλο στρατηγικού συμβούλου και ισχυρού συμπαίκτη του Θόδωρου Καρυπίδη στην ΠΑΕ Αρης και μάλιστα δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζεται συμπτωματικό το timing που επέλεξαν οι «κίτρινοι» στην κοινοποίηση της πληροφορίας που είχε αποκαλύψει το metrosport.gr

Πέρασαν δύο εβδομάδες από την ημέρα που το metrosport.gr προχώρησε στην αποκάλυψη των προχωρημένων επαφών του Θόδωρου Καρυπίδη με τον «βασιλιά» του real estate, Νικόλαο Τριμμάτη, ιδιοκτήτη της εταιρίας «Trimmatis Group» η οποία εκπόνησε και εκτέλεσε deals δισεκατομμυρίων λιρών. Η συμφωνία των δύο ανδρών προέβλεπε την άμεση εμπλοκή του στην ΠΑΕ Αρης με την ανάληψη της θέσης του αντιπροέδρου, στην πραγματικότητα όμως ο ρόλος του είναι πολύ ανώτερος καθώς αντιστοιχεί σ’ αυτόν του στρατηγικού συμβούλου και κυρίως του ανθρώπου ο οποίος θα επιδιώξει την εισροή κεφαλαίων στην «κίτρινη» ΠΑΕ επί του project ανέγερσης νέου γηπέδου. Δεν αμφισβητείται εξάλλου η πλούσια εμπειρία του σε τέτοιου είδους μεγαλόπνοα σχέδια, το επιχειρηματικό background αλλά και οι σχέσεις που έχει αναπτύξει στη βρετανική (σχετική) κοινότητα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το timing της κοινοποίησης της είδησης περί ανάληψης της θέσης του αντιπροέδρου όπως και της προγραμματισμένης παρουσίας του στη σουίτα του Θόδωρου Καρυπίδη στον αυριανό δεύτερο αγώνα με τη Μακάμπι στο «Κλ. Βικελίδης» - προηγήθηκε αυτή στο παιχνίδι με την Γκόμελ – δεν είναι τυχαίο. Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν δέκα ημέρες πριν την προγραμματισμένη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς πηγές της «Μ» αναφέρουν ότι στις 19 Αυγούστου – στις δύο το μεσημέρι – θα πραγματοποιηθεί η πλέον καταλυτική συνάντηση για το project του γηπέδου με τη συμμετοχή του… μισού Υπουργικού Συμβουλίου και όλων των αρμόδιων φορέων που εμπλέκονται στο μεγαλόπνοο σχέδιο. 

Οι εμπλεκόμενες πλευρές δεν έχουν να σχεδιάσουν αλλά να εγκρίνουν το σχέδιο που έχει εκπονηθεί και το οποίο προβλέπει κάθε λεπτομέρεια. Δηλαδή, από τον αριθμό των στρεμμάτων που θα διατεθούν για την ανέγερση του νέου γηπέδου, τους χώρους που θα το περιβάλλουν και γενικώς την οποιαδήποτε νομική ρύθμιση η οποία θα «ξεκλειδώσει» το πλάνο υλοποίηση του σχεδίου. Δηλαδή, θα ξεκαθαρίσει το νομικό πλαίσιο επί του οποίου θα «πατήσουν» όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές μέσα στο οποίο εντάσσεται το κομμάτι της χρηματοδότησης, η ανταλλαγή των οικοπέδων κ.α.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι αυτή η συνάντηση προγραμματίστηκε για να ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις οι οποίες θα βάλουν το θέμα σε ασφαλείς ράγες. Προφανώς θα εκπροσωπηθεί τόσο ο ΑΣ όσο και η ΠΑΕ Αρης, γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα πρέπει να χαρακτηριστεί τυχαίο το timing της εμπλοκής του κ. Τριμμάτη στην ΠΑΕ Αρης…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.