Η ελληνική ψυχή του Γιάννη, ο σκόρερ Μίντλετον και το πολυεργαλείο Χόλιντεϊ!

Στέλιος Παρθενάκης18 Ιουλίου 2021

Ποιος να το έλεγε ότι οι Μπακς θα γύριζαν τη σειρά από 0-2 σε 3-2 και θα έχουν πλέον το πλεονέκτημα να κατακτήσουν τον τίτλο μέσα στην έδρα τους.

Μπορεί κανείς να πει οτιδήποτε για τον οργανισμό των Μπακς, αλλά η πίστη που έχουν στις δυνάμεις τους είναι αδιαμφισβήτητη. Από την πιθανότητα να μείνει εκτός για ένα χρόνο πριν δυο εβδομάδες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φλερτάρει με την ανώτατη διάκριση, το δαχτυλίδι του Πρωταθλητή. Ο ίδιος στάθηκε ξανά στο ύψος των περιστάσεων και είναι ΗΓΕΤΗΣ (32 πόντοι, 14/22 δίποντα, 4/11 βολές, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ σε 31 λεπτά), ο Κρις Μίντλετον ήταν φανταστικός (29 πόντοι, 9/15 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 2/3 βολές, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ)!

Ο Τζρου Χόλιντεϊ έκλεισε τον αγώνα με 27 πόντους (9/14 δίποντα, 3/6 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 13 ασίστ, είχε τρία κλεψίματα )και όλα αυτά παίζοντας 42 λεπτά.

Τα «Ελάφια» μεταμορφώθηκαν σειρά με σειρά, μελέτησαν καλά τους αντιπάλους τους και δείχνουν μέταλλο πρωταθλητή. Σίγουρα, οι συγκυρίες ευνόησαν στη σειρά με τους Νετς, αλλά μην ξεχνάμε ότι και το Μιλγουόκι κλήθηκε να δώσει αγώνες χωρίς τον Αντετοκούνμπο, που λίγο έλειψε να τραυματιστεί σοβαρά. Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την ελληνική ψυχή αυτού του παιδιού… Η τριάδα των καλύτερων παικτών έδωσε τις απαντήσεις της.

Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι η πρώτη που ανατρέπει το 0-2 στους NBA Finals, επαναλαμβάνοντας 15 χρόνια αργότερα το τρομερό επίτευγμα των Μαϊάμι Χιτ που στο τέλος κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοι στο Μιλγουόκι θα δώσουν τρομερό παλμό εντός και εκτός για την 4η νίκη. Αν οι Μπακς δεν αγχωθούν τότε, το 4-2 είναι προ των πυλών. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι δε χάνουν αυτή τη νίκη και το Πρωτάθλημα. Είναι πλέον καμωμένοι από ατσάλι!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.