Η έλευση του Αντώνη Κανάκη στον ANT1 φέρνει τα...πάνω κάτω

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2021

Η έλευση του Αντώνη Κανάκη στον ANT1 φέρνει τα...πάνω κάτω στον προγραμματισμό που κάνουν οι άνθρωποι του καναλιού με την συμφωνία των δύο πλευρών να μην περιλαμβάνει μόνο το «Ράδιο Αρβύλα», αλλά και το «Βινύλιο» αγαπημένο πρότζεκτ του Αντώνη Κανάκη. Η πρεμιέρα της εκπομπής φέρνει ντόμινο αλλαγών τόσο στην απογευματινή όσο και την prime time ζώνη.

Δεν αποκλείεται όμως να έχουμε και μετάθεση πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 λόγω… Κανάκη.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όλο το βάρος των ανθρώπων του ΑΝΤ1 έχει πέσει στο «Ράδιο Αρβύλα» και τη «Φάρμα». Η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη θα βγει στον αέρα γύρω στις 8 Νοεμβρίου και το ριάλιτι περιπέτειας στις 6 Δεκεμβρίου.

Στόχος των ανθρώπων του καναλιού είναι να καταφέρουν να κερδίσουν το κοινό προλαβαίνοντας τον ανταγωνισμό. Κάπως έτσι σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ είναι πολύ πιθανό να μετατεθεί η πρεμιέρα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Το show ταλέντων είναι πιθανό να μετατεθεί για το δεύτερο μισό της σεζόν. Όπως σημειώθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, στον σταθμό του Αμαρουσίου θεωρούν ότι δε μπορεί να γίνει τρίτη πρεμιέρα χωρίς να έχουν πώς θα πάνε τα άλλα δύο προγράμματα.

Πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.