Η έκπληξη... χιλιάδων ευρώ του Ρονάλντο στη μητέρα του

Χρύσανθος Δοβλέτογλου04 Μαΐου 2020

Τι δώρο κάνετε εσείς στη μαμά σας για την γιορτή της μητέρας; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πάντως, ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά...

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους εξέπληξε την μαμά του, Ντολόρες Αβέιρο, με ένα πολυτελές αυτοκίνητο! Η 65χρονη γυναίκα δημοσίευσε σχετική φωτογραφία στο Instagram που την απεικονίζει να στέκεται στο υπόγειο γκαράζ μπροστά από μια μαύρη Mercedes τυλιγμένη με κόκκινη κορδέλα.

Η Ντολόρες κρατάει ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια στην αγκαλιά της. Το μήνυμά της; «Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά μου για τα δώρα που έλαβα σήμερα. Ευτυχισμένη ημέρα της μητέρας.»

Οι προηγούμενοι μήνες ήταν δύσκολοι για την Ντολόρες. Η μητέρα του Ρονάλντο είχε κάνει εισαγωγή στην εντατική μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Επίσης, ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο του 2019 ότι υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνο του μαστού για δεύτερη φορά μετά το 2007.

Ο ίδιος ο Ρονάλντο είναι αυτή τη στιγμή με τη μητέρα του στη Μαδέρα, αλλά όχι για πολύ, καθώς η Γιουβέντους έχει καλέσει τους εννέα παίκτες που βρίσκονται στο εξωτερικό να επιστρέψουν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.