Η εκκρεμότητα με Μαντσίνι και σενάριο για ακραίο

Βασίλης Βλαχόπουλος29 Δεκεμβρίου 2022

 Η εξέλιξη των πραγμάτων ανέδειξε την «μπουρδολογία» του προηγούμενου διαστήματος επί της υπόθεσης του Ντάνιελ Μαντσίνι καθώς το ζήτημα της πώλησής του παραμένει. Οπως έχει γράψει η «Μ», ο Αργεντίνος επιθετικός δεν έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό καθώς ζητάει περισσότερα χρήματα από τα περίπου 1.6 εκατομμύρια ευρώ που του προσφέρουν οι Πειραιώτες για συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. 

Περισσότερο όμως έχει ενδοιασμούς για τον ρόλο του στην ομάδα και τον χρόνο συμμετοχής του. Ενδεχομένως αυτές οι αμφιβολίες να σχετίζονται με το πλάνο που είχε κατά νου πριν μπει σε διαδικασία προειδοποίησης άσκησης νομικών ενεργειών κατά της ΠΑΕ Αρης με σκοπό την εξασφάλιση της ελευθερίας του και προφανώς με σκοπό να υπογράψει σε άλλη ομάδα. 

Πάντως, ο Αρης είναι θετικός στην παραχώρησή του στον Ολυμπιακό γιατί α) έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση 1.5 εκατ. ευρώ, β) ξέρει ότι ο Μαντσίνι δεν δείχνει ζεστός για την προοπτική της Σαμάρα και γ) έχει αποφασίσει να τον πουλήσει έπειτα απ’ όσα έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών τον περασμένο Νοέμβρη.

 Δεδομένης της διαπραγμάτευσης με τον Ζερβίνιο για τη λύση του συμβολαίου του αλλά και της διαφαινόμενης πώλησης του Μαντσίνι, είναι σαφές ότι ο Αρης θα κινηθεί για την απόκτηση ακραίου επιθετικού ακόμη και στο ενδεχόμενο οριστικής επιστροφής του Αμπουμπακάρ Καμαρά. 

Αυτή η απόφαση έχει ληφθεί και σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» ήδη εξετάζεται σοβαρά περίπτωση παίκτη της οποίας τα χαρακτηριστικά είναι αντίστοιχα της υπόθεσης Λούις Πάλμα. Πρόκειται για νεαρό παίκτη του οποίου η απόκτηση δεν θα κοστίσει πολύ και θα στοιχειοθετεί αγωνιστικό στοίχημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.