Η εκκεντρική εμφάνιση του Μασίν Γκαν Κέλι με βδέλλες στο στήθος

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2021

Μία ιδιαίτερη εμφάνιση και αρκετά εκκεντρική έκανε ο Μασίν Γκαν Κέλι, όπως μαρτυρούν τα πρόσφατα στιγμιότυπα που ανέρτησε στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής ανάρτησε ένα βίντεο χθες το βράδυ στο λογαριασμό του που δείχνει τρεις βδέλλες κολλημένες πάνω στο στήθος του. «Αυτοί οι φίλοι μου είναι χάλια», σχολίασε πάνω στο βίντεο ο σύντροφος της Μέγκαν Φοξ.

Αν και η θεραπεία με βδέλλες είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη και βοηθά στη σωστή κυκλοφορία του αίματος, ο τραγουδιστής δεν έχει αναφέρει ποτέ ότι αντιμετωπίζει κάποιο σχετικό πρόβλημα, όπου θα μπορούσαν να του φανούν χρήσιμες. Άρα, αν κρίνει κανείς από το εκκεντρικό του life-style, δε θα ήταν απίθανο να της έχει ακόμα και για... κατοικίδιά του. 


Μπορεί τώρα σειρά για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού να έχουν οι βδέλλες πάνω στο γυμνό του στήθος, όμως λίγες ημέρες πριν, κατάφερε να συζητηθεί για άλλη μία φορά με το live που έκανε μέσω του λογαριασμού του με τον φίλο του και νυν σύντροφο της αδερφής της αγαπημένης του (Κιμ Καρντάσιαν), Πιτ Ντέιβιντσον. Το περίεργο δεν ήταν όμως, ότι οι δύο άνδρες έκαναν από κοινού live, αφού πλέον είναι κάτι σαν «οικογένεια», αλλά το θέμα της συζήτησής τους. Τις τελευταίες ημέρες, ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram και μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν στο Instagram live μόνο με τα εσώρουχά τους και συζητούσαν για τα... προσόντα τους, με τον Πιτ Ντέιβιντσον να δίνει τελικά, τα εύσημα στον Μασίν Γκαν Κέλι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.