Η ΕΕΑ έχει εμπάθεια με τον Αρη

Βασίλης Βλαχόπουλος18 Ιανουαρίου 2022

Παρεξηγήσιμη σε βαθμό εμπάθειας είναι η στάση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού απέναντι στην ΚΑΕ Αρης σε σημείο μάλιστα – για πρώτη φορά στα χρονικά – να μη λαμβάνεται υπόψη το αίτημα αναβολής πιστωτή ούτως ώστε να αποφασίσει η πρόεδρος της Επιτροπής, Νίκος Τζουλάκης, την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής. 

Ακόμη και πολύπειροι «κυβερνητικοί» ρεπόρτερ υποχρεώθηκαν να ρίξουν μια ματιά στα κιτάπια τους αναζητώντας αντίστοιχη περίπτωση στο παρελθόν αλλά ο κόπος του αποδείχθηκε μάταιος. Ουδέποτε στο παρελθόν έγινε αυτό. Να απορρίπτεται δηλαδή αίτημα αναβολής του πιστωτή. 

Είναι η Επιτροπή η οποία «βιάστηκε» να μην χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στο Πρωτάθλημα στην ΚΑΕ Αρης και χρειάστηκε ενάμιση μήνα για να αποφασίσει για την ΑΕΚ στην οποία έδωσε δικαίωμα συμμετοχής και σήμερα έχει 17 ban. 

Η ίδια που ενέκρινε το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΚΑΕ Ηρακλής και τώρα καλεί τον Θόδωρο Δρακόπουλο να δώσει εξηγήσεις επί τούτου. Είναι η επιτροπή που ορίζεται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, του οποίου οι σχέσεις με τον Αρη είναι από μηδενικές έως κακές.

*Αφού είδαμε και αυτό από την Επιτροπή, ώρα να δούμε και την ακύρωση όλων των ποινών που επιβλήθηκαν – από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ – στις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν. Πρώτα βέβαια θα πρέπει να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης της ΚΑΕ Αρης στο διοικητικό Εφετείο. Οπως γνωρίζουν τα «τσακάλια» στην Αθήνα, την Πέμπτη (20/1) θα γίνει η εκδίκαση και η απόφαση θα εκδοθεί το αργότερο σ’ ένα μήνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.