Η δίψα του κόσμου είναι μεγάλο όπλο

Στέλιος Παρθενάκης09 Αυγούστου 2020

Βρισκόμαστε αισίως στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου και οι τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης κάνουν τον δικό τους προγραμματισμό.
Ο Ηρακλής ήδη μπήκε σε φάση προετοιμασίας όσο αυτή επιτρέπεται, ο ΠΑΟΚ λογικά θα ξεκινήσει μετά τις 17 του μήνα και ο Άρης παλεύει να απαλλαγεί από τα ban.
Μια σημαντική παράμετρος υπάρχει σε όλα αυτά. 

Τόσο στον Άρη, όσο στον ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή έχει εκδηλωθεί η επιθυμία από τους φιλάθλους να στηρίξουν και να βοηθήσουν παρά την αδυναμία ως τώρα βάση των συνθηκών που υπάρχουν για τον κορωνοϊό.
Οι κυανόλευκοι φίλαθλοι περιμένουν με ανυπομονησία τα ευρωπαϊκά ματς, στον ΠΑΟΚ από αύριο υπάρχει η διάθεση των εισιτηρίων κυκλοφορίας και στον Άρη είναι δεδομένη η επιθυμία του κόσμου να στηρίξει σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία. Αυτό που έχει σημασία είναι η στάση του “έκτου παίκτη” να παραμείνει σύμμαχος μέχρι το τέλος της σεζόν. Με προσεκτικές κινήσεις και με παίκτες οι οποίοι θα ματώνουν για τη φανέλα.
Ο Ηρακλής ήταν για οκτώ χρόνια στην Α2 και έκανε αμάν… για να επιστρέψει εκεί που ανήκει, Άρης και ΠΑΟΚ ήταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. 

Οπότε είναι η κατάλληλη ευκαιρία όλοι να μάθουν από τα λάθη τους και με ξεκίνημα από το μηδέν να βάλουν τις βάσεις για κάτι υγιές και μακροπρόθεσμο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.