Σαμολαδά: Οι ρεπόρτερ του GRtimes είδαν ότι έχει σβηστεί το «Άλκη ζεις», είναι ολοφάνερο από τις φωτογραφίες και τα βίντεο

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2022

Η δημοσιογράφος και γενική διευθύντρια του GRtimes, Μαρία Σαμολαδά φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον τοίχο που σβήστηκε το "Άλκης ζεις" στην οδό Δελφών και γράφτηκε "ΠΑΟΚΑΡΑ".

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο τοίχος βρίσκεται στην οδό Δελφών και πράγματι οι ρεπόρτερ του GRtimes εντόπισαν τον τοίχο τελείως συμπωματικά. Είδαν ότι έχει σβηστεί το "Άλκη ζεις", που είναι ολοφάνερο και από τις φωτογραφίες και από τα βίντεο, και από πάνω γράφτηκε "ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΜΠ".

Εγώ δεν ήξερα τι σημαίνει αυτό και το έχω πει δημοσίως ότι δεν έχω καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Επίσης, δεν υπερασπίζομαι κάποια συγκεκριμένη ομάδα. 

Κάποιοι επιτήδειοι πήραν το ρεπορτάζ, έβαλαν σε ένα φωτομοντάζ ένα κολάζ ενός άλλου τοίχου από τους πάρα πολλούς που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, που γράφει το "Άλκης ζεις", είναι ολοφάνερο ότι είναι δύο διαφορετικοί τοίχοι και προσπαθούν να μας πουν ότι εμείς έχουμε γράψει ψέματα.

Το θέμα ότι αυτός ο τοίχος δεν είναι γραμμένος με μπογιές αλλά με αίμα, όχι μόνο με το αίμα του Άλκη. Ότι υπάρχει μίσος υπάρχει, εμείς οφείλουμε να δώσουμε και να δείξουμε το καλό παράδειγμα, όλοι μας.

Που είναι οι πολιτικοί; Που είναι η αστυνομία; Αυτά τα πράγματα γίνονται κάθε εβδομάδα. Η αστυνομία τους ξέρει με τον ονοματεπώνυμα. Που είναι οι καλοί της πόλης; Που είναι οι ίδιοι οι σύνδεσμοι; Που είναι διοικήσεις των ομάδων; Που είναι οι επιφανείς της πόλης; Που είναι οι βουλευτές της πόλης;

Να πιέσουμε όλοι μαζί να αλλάξει η κατάσταση. Να γίνει ο φιλικός αγώνας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Όχι υποκριτικά. 

Δεν ξέρω και ούτε είναι δουλειά μου να βρω ποιος έβαψε τον τοίχο. Δεν ξέρω αν ήταν οπαδοί της μιας ή της άλλης ομάδας ή ακόμη και αν ήταν προβοκάτορες.

Το λέω ξεκάθαρα μπορεί να είναι προβοκάτσια, αλλά είναι από αυτούς που θέλουν να διατηρήσουν το μίσος. Πρέπει να συμφιλιωθούμε όλοι, πρέπει να δούμε τη στάση των χαροκαμένων γονέων.

Υπάρχει μια σύμπτωση, η οποία δεν έχει γίνει ξεκάθαρη. Όντως ο μέτοχος του GRtimes είναι ο κ.Θεόδωρος Καριπίδης και όχι κ.Θεόδωρος Καρυπίδης της ΠΑΕ Άρης. Ο δικός μας κ.Καριπίδης γράφεται με "ι" το επίθετό του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.