Η δημόσια ομολογία του Αυγενάκη που δικαιώνει απόλυτα τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team11 Απριλίου 2020

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με μια σειρά αποκαλύψεων προσπάθησε να αποδομήσει τον ρόλο της ΕΕΑ εστιάζοντας μεταξύ άλλων και στις στενές σχέσεις του προέδρου της, Νίκου Τζουλάκη με την οικογένεια του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη

Η κουμπαριά του προέδρου της ΕΕΑ με τον αδελφό του υφυπουργού ήταν μια από τις αποκαλύψεις και μάλιστα έστω και ετεροχρονισμένα ο ίδιος ο Αυγενάκης αποφάσισε να μη τη διαψεύσει. 

«Να σας πω εγώ. Να σας πω. Ο αδερφός μου υπήρξε με τον γιο του χρόνια στο νοσοκομείο. Γιατροί και οι δύο και κάποια στιγμή όταν παντρεύτηκε ο αδερφός μου θέλησε να τον στεφανώσει. Μέχρι εκεί. Αυτό δεν εμποδίζει ούτε φυσικά επηρεάζει σε μια άμισθη θέση την λειτουργία ενός πρώην δικαστικού, που έχει πορεία στον χώρο. 

Παρόλα, αυτά οι υπόλοιποι 6, οι οποίοι προϋπήρχαν επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα είχαν διοριστεί από τον Κοντονή και τον Βασιλειάδη. Αν σε περίπτωση λοιπόν όντως ο πρόεδρος λειτουργούσε υπέρ ή εναντίον μιας ή άλλης κατεύθυνσης, τότε οι άλλοι 6 τι έκαναν; Και μάλιστα επαναλαμβάνω είχαν διοριστεί από την προηγούμενη περίοδο. Και αυτοί, οι οποίοι μάλιστα παραιτήθηκαν το τακτικό και το αναπληρωματικό μέλος, καθηγητές πανεπιστημίου με ειδίκευση στο εμπορικό δίκαιο, εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενοι, γιατί δεν περίμεναν να υπερασπιστούν οι ίδιοι αν έκριναν ότι όντως έκανε λάθος στην δουλειά τους. Γιατί δεν βγήκαν να πουν δημόσια ότι τους κατηύθυνε. Νομίζω ότι είναι λάθος όλο αυτό το πράγμα. Δίνουμε τροφή» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.