«Η Δήμητρα ήθελε να μάθει σε όλο τον κόσμο να αγαπάει τον αθλητισμό»

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Δέσκου, φίλης της Δήμητρα Ιορδανίδου, αθλήτριας τριάθλου και 20.000 βάδην, η οποία παρασύρθηκε από φορτηγό στη Θεσσαλονίκη ενώ πήγαινε στη δουλειά της με ποδήλατο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είναι πολύ λυπηρή μέρα σήμερα, έφυγε η Δημητρούλα μας με τόσο άσχημο τρόπο. Η Δήμητρα ήταν ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι και αυτό είναι μια πραγματικότητα. Ήταν ένα υπέροχο πλάσμα που ζούσε για τον αθλητισμό. Δεν την ενδιέφερε κάτι άλλο από το να πάει να τρέξει, να κολυμπήσει. Είναι λυπηρό γεγονός να χάνεται ένας συνάνθρωπός μας. Το ποδήλατο ήταν η προέκταση της ζωής της. Δεν το χρησιμοποιούσε μόνο στη δουλειά της αλλά και στην προπόνηση. 

Ηρθε η άτυχη στιγμή, δυστυχώς. Τα λάθη είναι μοιραία, η ζωή δεν επιστρέφει. Δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Πρέπει να υπάρξει καλή οδηγική παιδεία και σεβασμός από όλους, από πεζούς, ποδηλάτες, οδηγούς αυτοκινήτων. Στον αθλητισμό είναι οι δεσμοί πολύ στενοί. Η Δήμητρα ήθελε να μάθει σε όλο τον κόσμο να μάθει να αγαπάει τον αθλητισμό. Είμαστε όλοι λυπημένοι και δεν μπορούμε να δεχθούμε τον τρόπο που έφυγε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.