Η δικαιοσύνη του ποδοσφαίρου και η επόμενη μέρα για τον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος19 Μαΐου 2022

Το ποδόσφαιρο δεν φημίζεται για τη δικαιοσύνη του, σίγουρα όμως στο τέλος κάθε χρονιάς εισπράττεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει. Και στον Άρη, προφανώς δεν άξιζε να μην είναι εντός των ομάδων που εξασφάλισαν ευρωπαϊκή συμμετοχή γιατί ειδικά φέτος πάλεψε απέναντι σε θεούς και δαίμονες. Με τα λάθη του, τις αστοχίες του και τις αναποδιές που του έτυχαν στη διάρκεια της χρονιάς. 

Το εμφατικό πέρασμα από τα Γιάννινα ήταν ο τέλειος τρόπος για να κλείσει μια χρονιά την οποία προφανώς φανταζόταν διαφορετικά γιατί ονειρευόταν την κατάκτηση του Κυπέλλου και σίγουρα μια ευρωπαϊκή πορεία. Ηταν παράλληλα η εξόφληση ενός γραμματίου που κρατούσε από το περασμένο φθινόπωρο όταν ο ΠΑΣ έβαλε σε μεγάλους μπελάδες τους «κίτρινους» μ’ εκείνη τη νύχτα ντροπής. Δεν το παραδέχθηκε κανείς, θαρρώ όμως ότι ήταν στο μυαλό των περισσοτέρων.

Πλέον μεγαλύτερη σημασία έχει η επόμενη χρονιά. Χθες, μετά το παιχνίδια στα Γιάννινα κανείς εκ των πρωταγωνιστών της φετινής ομάδας δεν θέλησε να αγγίξει το μέλλον, δείχνοντας παράλληλα ότι θα ήθελε να είχε προηγηθεί μια συζήτηση γι’ αυτό. Αυτή τη στιγμή ο Αρης είναι δεμένος χειροπόδαρα γιατί δεν ξέρει αν θα έχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης μεταγραφών και κατ’ επέκταση, δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν του είναι απαραίτητοι οι περισσότεροι από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως θα πρέπει να εμπιστευτεί περισσότερο. Σαν αυτή του Χουλιάν Κουέστα, του Κριστιάν Γκάνεα, του Χαβιέρ Ματίγια. Ασχέτως της όποιας απόφασης πάρει το CAS το κάτι (εντελώς) καινούργιο στοιχειοθετεί πολύ μεγάλο ρίσκο. Θεωρητικά ο Αρης έχει περιθώριο μέχρι το τέλος των συμβολαίων τους αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους. Για κάποιους θα πρέπει να βιαστεί πριν είναι αργά.

Υγ: Είναι θλιβερό να υποστηρίζεις ότι θέλεις οι αγώνες να κρίνονται στο χορτάρι και την ίδια ώρα να προχωράς σε καταγγελίες οι οποίες μάλιστα δεν έχουν τύχη. Προφανώς για να εξυπηρετήσεις μια κατάσταση και να δείξεις αυτό που όλοι ξέρουν. Γιατί όλοι ξέρουν τι πρεσβεύει ο καθένας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.