Η διαπραγμάτευση ΠΑΟΚ-Λιάγιτς-Μπεσίκτας και η σφήνα της Σαμπντόρια

Κώστας Πετρωτός30 Αυγούστου 2021

Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για την απόκτηση δεκαριού και τις τελευταίες ώρες υπάρχουν εντατικές διαπραγματεύσεις με την εταιρία που εκπροσωπεί τον Αντεμ Λιάγιτς, αλλά και την Μπεσίκτας

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός εμφανίζεται διατεθειμένος να χαρίσει μέρος του συμβολαίου των 3,3 εκατομμυρίων ευρώ που έχει με την Μπεσίκτας προκειμένου να βοηθήσει την διαπραγμάτευση των δύο συλλόγων, ενώ και η Μπεσίκτας συζητά να δώσει κάποια χρήματα στον 29χρονο άσο για να γλιτώσει ένα βαρύ συμβόλαιο, για τα τωρινά δεδομένα της. 

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, προσφέρει ένα συμβόλαιο βαριά 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως και πιέζει για να αποσπάσει το τελικό ΟΚ του παίκτη και της Μπεσίκτας. Οι εκπρόσωποι του παίκτη βρίσκονται στην Ιταλία και έχουν επαφές και με ομάδες της Serie A. 

Σύμφωνα μάλιστα με φρέσκες πληροφορίες που δημοσιεύει η Fanatik, η Σαμπντόρια έχει μπει σφήνα για την απόκτηση του Λιάγιτς και ήδη τα έχει βρει με τον παίκτη. 

Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο παίκτης καίγονται να υπάρχει οριστική εξέλιξη


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.