Η διαδικτυακή... κόντρα Ακρίτα-Γεωργιάδη-Μανωλίδου

Metrosport Team26 Απριλίου 2020

Ένα fake tweet ήταν η αιτία να... ανάψουν τα αίματα στο διαδίκτυο. Η δημοσιογράφος και σεναριογράφος, Έλενα Ακρίτα, το ανάρτησε ως πραγματικό και κοινοποιήθηκε και από άλλους ως αληθινό.

Λίγες ώρες μετά η δημοσιογράφος κατέβασε την ανάρτησή της και ανέβασε άλλη παραδεχόμενη ότι ήταν ψεύτικο το tweet χωρίς να το γνωρίζει. Το tweet, που αποδόθηκε στην Ευγενία Μανωλίδου, είχε ήδη κάνει τον γύρο των social media ξεκινώντας μία κόντρα ακόμη και με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάλιστα, ο τελευταίος απάντησε με δικό του tweet ισχυριζόμενος ότι όλα γίνονται για να χτυπήσουν αυτόν και χρησιμοποιούν υποτιθέμενο «σοβαρό» κόσμο, ενώ παράλληλα ζήτησε να αφήσουν την οικογένειά του έξω από την χυδαιότητα.

«Η λέξη ντροπή έχει χάσει πλέον κάθε νόημα με όλους αυτούς. Κάποιοι φτιάχνουν μία καταφανώς ψεύτικη ανάρτηση για να κτυπήσουν εμένα και υποτιθέμενος «σοβαρός» κόσμος την σχολιάζει ως πραγματική. Μπορούμε σας παρακαλώ να αφήσουμε τις οικογένειες έξω από την χυδαιότητα σας;fake news».

Δόθηκε και συνέχεια, μάλιστα, στις απαντήσεις τόσο από την Ευγενία Μανωλίδου, όσο και από την Έλενα Ακρίτα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.