Η δέσμευση του Γιώργου Σαββίδη αφορά στις μεταγραφές

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2021

Τι σημαίνει το μήνυμα «θα τα πούμε τον χειμώνα;» που η αλήθεια είναι ότι οδήγησε σε πολλές ερμηνείες λόγω του ότι ο Γιώργος Σαββίδης λίγο αργότερα έκανε και ποστ με σουγιάδες (έναν καρφωμένο σε τραπέζι και ένα πάνω σε περιδικό). 

Ρεπορτάζ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες της σημερινής «Μetrosport», αφορά σε δέσμευση για μεταγραφές τον Ιανουάριο. Ο Γιώργος Σαββίδης ήθελε να δείξει ότι ο ίδιος και ο Ιβάν εισπράττουν τα μηνύματα από την ομάδα, διαπιστώνουν τα κενά και είναι αποφασισμένοι να την ενισχύσουν. Εδώ και αρκετές μέρες βγαίνει από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ ότι δύο κινήσεις είναι «κλειδωμένες», ένας μπακ και ένας επιτελικός μέσος (δεκάρι/δεύτερος επιθετικός), φαίνεται όμως ότι γίνονται σκέψεις για μια ακόμη, χωρίς να έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Τον αν πέρα από τις μεταγραφές, υπάρξουν και άλλες κινήσεις ενίσχυσης σε διοικητικό επίπεδο δεν μπορεί να το πει κανείς με βεβαιότητα. Ο Σαββίδης δέχεται διάφορες εισηγήσεις, υπάρχουν σκέψεις για την τοποθέτηση ενός ανθρώπους που θα λειτουργήσει ως αντ’ αυτού, χωρίς όμως κάποια συγκεκριμένη πληροφορία που να υποστηρίζει περαιτέρω. Οφείλουμε, ωστόσο, να σημειώσουμε ότι στη ετήσια Γενική Συνέλευση υπάρχει στην ημερήσια διάταξη θέμα εκλογής συμπληρωματικού μέλους στο δ.σ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.