Η Coca Cola πάει με όλα

Αλέξανδρος Τσίγγος12 Δεκεμβρίου 2020

Στην Ελλάδα το λέμε από παλιά, η Coca Cola πάει με όλα. Μοιάζει φαιδρό εμπρός στην σοβαρότητα της εποχής που διανύουμε αλλά προφανώς πάει και με τα rapid test για τον covid 19.

Γιατί τι μπορούμε να συμπεράνουμε όταν ο Αυστριακός βουλευτής Michael Schnedlitz, εντός του Αυστριακού κοινοβουλίου και την ώρα που κατήγγειλε την κυβέρνηση Κουντζ, για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε αγορές άχρηστων rapid test, αποδείκνυε ότι η Coca Cola me λεμόνι, βγάζει το τεστ θετικό;


Θυμίζει την φορά που ο πρόεδρος της Τανζανίας Μανγκουφούλι, πριν 7 μήνες περίπου, κατέθετε δημόσια στον λαό του ότι έστειλε δείγματα από παπάγια και κατσίκα και το Εθνικό Εργαστήριο της Τανζανίας έβγαζε αποτελέσματα θετικά για covid 19.

Θα μπορούσε να αποτελούν μια φάρσα όλα αυτά η κάποια ταχυδακτυλουργική επίδειξη, αν δεν υπήρχαν όλο το τελευταίο διάστημα άρθρα στους Guardian στην Μεγάλη Βρετανία και στην Ισραηλινή Haaretz, όπου δημόσια οι επιστήμονες και των δύο χωρών αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα των τέστ αυτών και την αξιοπιστία τους. 

Την ίδια στιγμή, αυτό που θέτουν χωρίς περιστροφές είναι ότι οι πολιτικοί που έχουν την εξουσία, είτε είναι ο Μπορις Τζόνσον είτε αφορά τον Νεντανάχιου, χρησιμοποιούν και δαπανούν τεράστια ποσά για αγορά τεστ με το ερώτημα, αν χρησιμοποιούν την πανδημία για να πλουτίσουν κάποιοι!

Ένα ερώτημα που θα έπρεπε να τεθεί και στην Ελλάδα, γιατί αυτά τα τέστ είναι που χρησιμοποιούμαι και που ξεχύνουν είτε στα αλήθεια είτε στα ψέματα χιλιάδες κρούσματα. Τόσα που να δικαιολογούν το γενικό Lockdown.

Δυστυχώς στον ίδιο δρόμο είναι και η αντιπολίτευση πράγμα που σοβαρά ερωτήματα ούτε τίθενται ούτε συζητούνται αφήνοντας στην πλάτη των πολιτών που βλέπουν την ζωή τους να χάνεται στην οικονομική δυσπραγία, την φτώχια, την απομόνωση και την μοναξιά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.