ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η χιουμοριστική απάντηση του Μουρίνιο για την υπόθεση της Σίτι (vid)

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2020

Η απόφαση της UEFA να επιβάλλει διετή αποκλεισμό, λόγω παραβίασης του FFP, από όλες τις ευρωπαικές διοργανώσεις στην Μάντσεστερ Σίτι προκάλεσε έντονες και ποικίλες αντιδράσεις από πρόσωπα του ποδοσφαίρου. Ο "Special One" και πάντα καυστικός Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα μπορούσε να μην το σχολιάσει.

 Στην συνέντευξη τύπου μετά τον χθεσινό αγώνα της Τότεναμ με την Άστον Βίλα, καλέστηκε να σχολιάσει το γεγονός, το οποίο και αντιμετώπισε με μεγάλη δόση χιούμορ ρίχνοντας και τα "καρφιά" του για το πρωτάθλημα του 2018. Να θυμίσουμε ότι εκείνη την χρονιά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Πορτογάλο στον πάγκο της τερμάτισε στην δεύτερη θέση, 19 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Σίτι για την οποία γίνεται μεγάλη.. μουρμούρα για το πόσο έγκυροι και νόμιμοι ήταν οι τίτλοι που κέρδισε όλα αυτά τα χρόνια. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των "σπιρουνιών" :

"Δεν έχω καθίσει ούτε στιγμή να το αναλύσω. Η UEFA και η FIFA θα πρέπει να αναλύσουν την κατάσταση. Αν μπω σε αυτή τη διαδικασία, θα πρέπει να ρωτήσω αν η ομάδα που τερμάτισε δεύτερη το 2018 θα πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό θα έχει ενδιαφέρον. Ωστόσο, πέρα από την πλάκα, παραμένω ήρεμος. Δεν σκέφτομαι την 4η ή την 5η θέση. Σκέφτομαι μόνο πώς θα βελτιωθεί η ομάδα και πώς θα πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται προκειμένου να τερματίσει όσο το δυνατόν υψηλότερα στη βαθμολογία. Στο τέλος της σεζόν, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν έχει νόημα αυτή την στιγμή αν ο πέμπτος θα βγει Champions League", ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού.  


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.