«Η Χέρακλες δεν έχει καμία πρόθεση να παραχωρήσει τον Ρέντε»

Metrosport Team15 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος από την Ολλανδία Ralph Blijlevens και αποκάλυψε ότι στην κουβέντα που είχε με τον νέο αθλητικό διευθυντή της Χέρακλες ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει τον Μάρκο Ρέντε να αποχωρήσει από τον ολλανδικό σύλλογο.

«Το πρωί είχα επικοινωνία με τον Νικ Χόκμαν, το νέο αθλητικό διευθυντή της Χέρακλες και μου ανέφερε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει τον Μάρκο Ρέντε να αποχωρήσει από την ομάδα. Την ερχόμενη Δευτέρα θα υπάρχει συνάντηση με όλους τους παίκτες της ομάδας για να δει πως νιώθουν που ο σύλλογος την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία. Στις 25 του μήνα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της Χέρακλες. Καθοριστικό θα είναι το τετ α τετ με τον Ρέντε. Επαναλαμβάνω αυτό που μου τόνισε ο αθλητικός διευθυντής είναι ότι θα συναντηθεί με όλους τους παίκτες για να μιλήσουν από κοντά και να δει τι θέλουν και τι στόχους έχουν. Ο Ρέντε έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και δεν ξέρω τι λεφτά μπορεί να ζητήσει η ομάδα προκειμένου να τον παραχωρήσει.

Ο Μάρκ είναι πολύ σταθερός αμυντικός και ο καλύτερος στις παρεμβάσεις. Βέβαια στη σωστή τιμή όλοι οι παίκτες πωλούνται, αλλά πρώτο μέλημα της Χέρακλες είναι ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει στην ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.