Η χάλκινη Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας στο 8ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού δρόμου

Metrosport Team16 Απριλίου 2022

Η Χριστίνα Γιατζιτζίδου, χάλκινη Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία, δήλωσε συμμετοχή στο 8ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού δρόμου ανδρών και γυναικών, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ την Κυριακή 17 Απριλίου στη Δεσκάτη Γεβενών με τη συνεργασία και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και του Δήμου Δεσκάτης.

Η διαδρομή θα είναι νέα εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, η απόσταση θα είναι 20,2 χιλιόμετρα. H εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Δήμου Δεσκάτης.

Μεταξύ των συμμετεχόντων έχουν δηλώσει συμμετοχή ο ο νικητής του 2019 Δημήτρης Θεοδωρακάκος (Αστέρας 90 Αιγάλεω) και ο δεύτερος στην ίδια διοργάνωση Γιώργος Λουφέκης (ΓΣ Κερατσινίου), ο Θανάσης Παγουνάδης (Νίκη Βύρωνα), ο Γιώργος Διαλεκτός (ΓΑΣ Ιλίσός), η Μαρία Μαλάι (ΓΑΣ Ιλισός), η Κων/να Μποσκοπούλου (ΝΓΣ Ηρακλής), Μαρία Λουφέκη (ΓΣ Κερατσινίου), Ερμιόνη Χασκή (Πρωτέας Ηγουμενίτσας).

Τέλος, να σας θυμίσουμε πως το πρωτάθλημα είχε αναβληθεί τις δύο προηγούμενες χρονιές, λόγω πανδημία, ενώ το 2019 είχε διεξαχθεί πάλι στην περιοχή της Δεσκάτης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.