Η Betsson Μεγάλος Χορηγός της Μπαμ FC!

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2022

Η Betsson και πάλι αρωγός του ελληνικού ποδοσφαίρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα, Μπαμ FC.

Ύστερα από την ονοματοδοσία και μεγάλη χορηγία της Betsson Super League 2, η Betsson συνεχίζει να στηρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, προχωρώντας σε μια συνεργασία με μια πρωτοεμφανιζόμενη ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία θα αγωνίζεται στην Γ’ ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο λόγος για την Μπαμ FC, που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και μέσα σε λιγότερο από 15 ημέρες, εκτοξεύθηκε στην κορυφή των τάσεων του YouTube και σάρωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ήδη έχει 100.000 ακόλουθους).

Πίσω από την ιδέα βρίσκονται ο Χάρης Μηλιώνης (KarpouzisFetas) και ο Χάρης Τάσος (Madney), λάτρεις της μπάλας, που έχουν δημιουργήσει το μύθο τους στο νεανικό κοινό με το gaming περιεχόμενο τους. Η Betsson θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό νέων ανθρώπων με πάθος και όρεξη να δημιουργήσουν, για να στηρίξει τις προσπάθειες τους.

Η χορηγική συνεργασία της Betsson με την Μπαμ FC έχει σκοπό να συμβάλει στην καλλιέργεια υγιών αθλητικών προτύπων, στην υποστήριξή του ερασιτεχνικού αθλητισμού αλλά και να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στα γήπεδα.

Όπως ειπώθηκε και από τους δυο δημοφιλείς gamers «Ενισχύουμε τη σύνδεση αθλητισμού και gaming, με έναν πολύ δημιουργικό τρόπο, χωρίς να ενοχλούμε το υπάρχον κοινό που μπορεί ακόμη να βλέπει το gaming και τα e-sports ως ξένα».

Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν υπόσχεται έντονη δράση με πολλούς διαγωνισμούς, events, μοναδικές εμφανίσεις και ακόμη περισσότερα από την ομάδα της Μπαμ FC και την Betsson.

H επίσημη ανακοίνωσης Χορηγίας της Μπαμ FC από τη Betsson θα πραγματοποιηθεί στον σύγχρονο και φιλόξενο πολυχώρο Μύλος Θεσσαλονίκης, Γ. Ανδρέου 56, 546 27 όπου στεγάζεται το Betsson Hub, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.