Η αύρα κερδίζει την... επιστήμη

Μάνος Χατζάκης07 Μαρτίου 2022

Τρίτο ματς για τον Μπούργος στον πάγκο του Αρη και οι βαθμοί συγκομιδής έφτασαν ήδη τους... 15, στη λήξη της κανονικής περιόδου. Η αύρα του Αργεντινού, για την οποία έγινε πολύς λόγος τις προηγούμενες εβδομάδες, όχι μόνο διατηρείται αλλά ενισχύεται και διαχέεται στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αρχίζουν και αποδίδουν βάσει δυνατοτήτων.

Αρχίζουν στο τέλος της κανονικής διάρκειας κι αυτό είναι το καλύτερο νέο για τα play off, που ξεκινούν, και φέρνουν τον Θεό του Πολέμου στην 4η θέση. Σύμφωνα με το δείγμα των τριών αγωνιστικών με τον Αργεντινό να έχει την μπαγκέτα, οι «κιτρινόμαυροι» μοιάζουν -το λιγότερο- ξεκλειδωμένοι και ελεύθεροι να παίξουν ποδόσφαιρο και να πάρουν νίκες.

Τα... περίεργα μαθηματικά του Μπούργος αποτελούν παγκόσμια πρωτοτυπία, ωστόσο η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη, μέχρι στιγμής, αποδεικνύεται καταλυτική σε ό,τι αφορά -πρώτιστα- στον ψυχολογικό τομέα.

Αγωνιστικά, η ομάδα έχει οφέλη και παρουσιάζεται βελτιωμένη, καθώς πλέον ποντάρει -χωρίς μα και μου- σε ξεχασμένες μονάδες, οι οποίες όμως είναι καταλυτικές στα... μαθηματικά του Μπούργος.

Το ματς με τον Ολυμπιακό ήρθε στην καταλληλότερη στιγμή. Ο Αρης διεκδίκησε ό,τι του αναλογούσε, δεν αναλώθηκε σε περιττό ξόδεμα ενέργειας και από τη στιγμή που είχε την μπάλα στα πόδια, βρήκε τους τρόπους να σκοράρει, μία φορά στην κόνρα, και μία από (συ)στημένη φάση-εκτέλεση του Μπρούνο Γκάμα.

Για τη σημειολογία της νίκης επί του αντιπάλου, δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Εξηγήσεις, ας ψάξουν να βρουν, όσοι θεωρούν τον Αρη «ξεγραμμένο» κάθε φορά, που αντιμετωπίζει τους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.