Η άθλια προπαγάνδα του Ολυμπιακού και η κωμωδία με τα παπαγαλάκια του

Στέλιος Γρηγοριάδης15 Νοεμβρίου 2021

Xθες, για πολλοστή φορά, το Τμήμα Προπαγάνδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε παραγγελιά στα έντυπα ερυθρόλευκα παπαγαλάκια να κάνουν επίθεση στην ΕΠΟ.

“Αντίστροφη μέτρηση. ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ έτοιμες να επέμβουν για να δώσουν τέλος στο χάλι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας”, έγραψε το ένα, κάνοντάς το, μάλιστα πρώτο θέμα. “Οι 7 λόγοι που δείχνουν την “ανωμαλία στην ΕΠΟ. Επιτακτική όσο ποτέ η ανάγκη να παρέμβουν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, όπως τους ζήτησε η ΕΠΟ”, έγραψε το άλλο.

Από τη μία παρουσιάζουν δήθεν είδηση ότι η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ είναι έτοιμες να παρέμβουν, από την άλλη έχουμε... προτροπή να παρέμβουν. Ούτε καν ξέρουν τι γράφουν. Ούτε καν τα πιστεύουν. Ούτε καν συνεννοούνται μεταξύ τους για να γράφουν τα ίδια και να μην εκτίθενται. Κωμωδία.

Για να καταλάβουν ακόμη και οι αμύητοι τι συμβαίνει, ένα θα πω: Το “ΦΩΣ των ΣΠΟΡ”, μια εφημερίδα που, παραδοσιακά, στηρίζει Ολυμπιακό, δεν ασχολείται μ' αυτές τις γελοιότητες, γιατί δεν ήταν ποτέ, ούτε τώρα είναι, τσιράκι του επίσημου Ολυμπιακού. Ποτέ, στη μακρόχρονη ιστορία του το “ΦΩΣ” δεν παίρνει γραμμή από τον εκάστοτε μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού και τους προπαγανδιστές του. Έτσι και τώρα, δεν ασχολείται με την αναίτια και βλακώδη επίθεση κατά της ΕΠΟ, η οποία ενορχηστρώνεται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον Βαγγέλη Μαρινάκη δηλαδή και υποστηρίζεται με θέρμη από ένα άλλο τσιράκι, τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ποιος, όμως, είναι ο στόχος αυτής της επίθεσης, που αγγίζει ακόμη και την Εθνική ομάδα; Γιατί φτάνουν στο σημείο οι ερυθρόλευκοι Γκαίμπελς να πανηγυρίζουν για τις αποτυχίες της Εθνικής, βρίσκοντας έναν ακόμη λόγο για να απαιτούν την ανατροπή της σημερινής διοίκησης της ΕΠΟ; Επειδή, όπως λένε, κόπτονται για την... εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο οι παράγοντες της δικής τους ομάδας είχαν βρωμίσει επί μια 50ετία; Όχι βέβαια.

Εκείνο που επιδιώκουν είναι να τοποθετήσουν πάλι στην ΕΠΟ μια δική τους διοίκηση που θα μπορούν να την ελέγχουν απόλυτα. Δεν βολεύονται με όλα όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια και έδωσαν το δικαίωμα και σε μια άλλη ομάδα, τον ΠΑΟΚ, να κατακτήσει τίτλους. Δεν ανέχονται μια ΕΠΟ αδέσμευτη, που δεν εξαρτάται από τις δικές τους διαθέσεις και δεν υπηρετεί τον Ολυμπιακό. Θέλουν Σαρρήδες, θέλουν Πιλάβιους, θέλουν προέδρους μαριονέτες για να μπορούν πάλι να ελέγχουν τα πάντα και να μονοπωλούν τους τίτλους.

Άλλωστε, είναι οι μόνοι που προσπαθούν να ανατρέψουν τη διοίκηση της ΕΠΟ. Ούτε ο ΠΑΟΚ ασχολείται, αλλά ούτε και ο Παναθηναϊκός, ούτε και η ΑΕΚ, ούτε φυσικά καμία άλλη ομάδα. Όλοι είναι ευχαριστημένοι από τη νέα κατάσταση, συγκρίνοντάς την μ' αυτήν που είχε προηγηθεί και όλοι αντιλαμβάνονται ότι, στο κάτω-κάτω της Γραφής, το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται ουσιαστικά από τους επιτρόπους της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ. Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, φτάνουν στο σημείο να καλούν τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ να παρέμβουν κατά της... ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ. Είπαμε, κωμωδία...

ΥΓ. Μέχρι και στον Φαντ Σιπ βάζουν συνεχώς χέρι. Έτσι, για να έχουν και κάτι ακόμη να λένε σε βάρος της ΕΠΟ. Τους έπιασε δήθεν ο πόνος για την Εθνική ομάδα. Την οποία συστηματικά πολεμούν από τότε που έπαψε να έχει έδρα το Καραϊσκάκη. Οι άθλιοι...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.