Η ατάκα της χρονιάς από Καρέρα: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι τους αγώνες δεν τους κερδίζεις στα χαρτιά»!

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2020

Απογοητευμένος μετά το επεισοδιακό 2-2 της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο εμφανίστηκε ο Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός τεχνικός βέβαια έδωσε την ατάκα της χρονιάς υπογραμμίζοντας: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι τους αγώνες δεν τους κερδίζεις στα χαρτιά». Προφανώς δεν έχει ενημερωθεί για το… ηρωικό ματς της ΑΕΚ στην Τούμπα και τις «ομορφιές» του Κομίνη!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάσιμο Καρέρα:

Για το ματς και οι πρώτες σκέψεις του:

«Σίγουρα δεν μου άρεσε το πρώτο ημίχρονο. Δεν μπήκαμε σωστά, δεν είχαμε χαρακτήρα. Με βάζει σε σκέψεις αυτό και θα γίνουν αλλαγές. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα. Δεν γίνεται κάθε φορά να δεχόμαστε πράγματα από τον αντίπαλο, όχι γιατί είναι καλύτερο, αλλά από δικά μας λάθη».

Για το ποιες είναι αυτές οι σκέψεις κι αν έχει να κάνει με παίκτες ατομικά:

«Όλη η ομάδα κερδίζει, ισοφαρίζει και χάνει. Όλοι μαζί πρέπει να καταλάβουμε τα λάθη. Ότι στο γήπεδο πρέπει να ματώσουμε, να ιδρώσουμε, να τρέξουμε για την ομάδα».

Για τις παγίδες που έλεγε πριν το ματς:

«Δημιουργήσαμε τις παγίδες μόνοι μας. Όλοι μαζί. Κατάλαβα ότι δεν μπήκε καλά η ομάδα. Δεν αρκεί να λέγεσαι ΑΕΚ για να νικήσεις. Αρκεί να καταλάβεις το σωστό κίνητρο για να κερδίσεις».

Για τη συνέχεια:

«Σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Και πέρυσι όταν ήρθα ήμασταν 10 πόντους από τον πρώτο και μετά επιστρέψαμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι τους αγώνες δεν τους κερδίζεις στα χαρτιά και με τα λόγια, αλλά τους κερδίζεις βάζοντας στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.