Η ατάκα που διέψευσε κατηγορηματικά ο Στάρτζεον

Metrosport Team27 Μαΐου 2020

Τροφή για διάφορα σχόλια έδωσαν οι δηλώσεις στις οποίες εμφανίζεται να προέβη ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης Φάμπιο Στάρτζεον στην πορτογαλική «O’ Jogo», σχετικά με την τιμωρία της ακριτικής ομάδας με αφαίρεση 12 βαθμών.

«Είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών στο πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε τη συνοχή μας και χάσαμε 12 βαθμούς, επειδή ο πρόεδρός μας είναι ο ίδιος με του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβαίνει στην ίδια κατηγορία, ενώ αυτοί έχασαν 7 βαθμούς. Με αυτήν την τιμωρία θα παλέψουμε για την παραμονή μας και όχι για την Ευρώπη», φέρεται να δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης.

Να σημειωθεί, πάντως, πως στην ακριτική ομάδα ισχυρίζονται πως ο ποδοσφαιριστής ουδέποτε παραδέχθηκε ότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχουν τον ίδιο πρόεδρο, απλά η εφημερίδα έκανε κακή απόδοση των όσων είπε.

Τις συγκεκριμένες δηλώσεις διέψευσε και ο ίδιος ο Φάμπιο Στάρτζεον με γραπτή του δήλωση. «Με μεγάλη μου έκπληξη είδα κείμενα που αναγράφουν ότι είπα σε συνέντευξη ότι έχουμε τον ίδιο πρόεδρο με τον ΠΑΟΚ κλπ.
Όλα αυτά είναι ψευδή, εμετικά και προσβάλλουν την προσωπικότητα μου.
Αυτό που είπα είναι: “ Μας τιμώρησαν με -12 βαθμούς γιατί μας κατηγόρησαν ότι έχουμε συνιδιοκτησία με άλλη ομάδα. Είναι για αυτό τον λόγο που η ομάδα μου και η άλλη ομάδα είναι στα δικαστήρια.”
Αυτή είναι η αλήθεια και μόνο αυτή.
Για την αναπαραγωγή των ψευδών αυτών ειδήσεων που προσβάλλουν την προσωπικότητα μου θα εξασκήσω κάθε ένδικο μέσο».

Το έγγραφο της δήλωσης Στάρτζεον:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.