Ήττα πισωγύρισμα για τον ΠΑΟΚ, έμπλεξε σε περιπέτειες

Αρις Νικολάκης05 Νοεμβρίου 2021

Θα αδικούσαμε κατάφωρα τον ΠΑΟΚ εάν κι εφ’ όσον αναζητούσαμε μεμπτά και τρωτά στην χθεσινή του εικόνα. Προσπάθησε. Μόχθησε. Κοπίασε. Δεν κατάφερε, να υπερβεί την απίστευτη αλλά αληθινή αστοχία στην επίθεση. Και φυσικά, τα κλασσικά λάθη στην άμυνα. Δεν ήταν κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην καλύτερη βραδιά, για να τα διορθώσει. Δίχως ούτε κατά υποψία σκέψης να αποδίδεται σε αυτόν η ευθύνη της ήττας, τα δυο γκολ της Κοπεγχάγης δεν …αρμόζουν στην κλάση του!

Με την ήττα – πισωγύρισμα ο 0 ΠΑΟΚ γκρεμίσθηκε από την κορυφή της βαθμολογίας. Βρέθηκε στην τρίτη θέση της. Πετώντας, με την εντός έδρας ήττα, στα σκουπίδια την εκτός έδρας νίκη του με την Κοπεγχάγη.

Υπήρξαν… αστοχίες, εκτός από την επίθεση, στην άμυνα των γηπεδούχων. Με λιγότερες τελικές η Κοπεγχάγη πέτυχε δυο γκολ. Με περισσότερες ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα. Κι έχασε από τις άχαστες ευκαιρίες μετά το 1-2. Αφήστε το δοκάρι στο 45ο λεπτό, στο 1-0, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Αντλώντας δυνάμεις από την δύναμη της συγκλονιστικής κερκίδας στην Τούμπα, ο Κυπελλούχος – αν και βρέθηκε στα Τάρταρα, όταν προηγήθηκε η Κοπεγχάγη – πέρασε σε φουλ επίθεση αλλά… Αν κι έχασκε η εστία των φιλοξενούμενων μπροστά στα πυρά των γηπεδούχων… Αυτά ήταν αλλού γι’ αλλού! Πρωτοφανής κατάσταση!

Πρωτοφανέστερη όμως, η νέα απώλεια στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ μετρά δυο ήττες και δυο ισοπαλίες εντός έδρας. Γεμίζει την καρδάρα με βαθμούς εκτός. Την κλωτσάει εντός. Τεράστιο πρόβλημα. Ανοικτή πληγή και δη, πυορροούσα! Να βράζει η ατμόσφαιρα. Να τρέμει η γη. Να φοβούνται οι αντίπαλοι. Κι ο ΠΑΟΚ να χάνει βαθμούς. Ανεξήγητο μεν, φαινόμενο. Με υποχρέωση εξήγησης – άμεσης , μάλιστα – από τον προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ.

Κι επιμένουμε. Ο Κυπελλούχος ηττήθηκε επειδή ήταν άστοχος και στην επίθεση και στην άμυνα. Όταν με τέτοιες ευκαιρίες δεν σκοράρει, δε πάει πουθενά! Όλα τα άλλα… Απουσίες. Έλλειψη λύσεων εκ αιτίας κακού μεταγραφικού σχεδιασμού… Όλα αυτά κι άλλα έπονται της πρωτοφανούς αστοχίας!

Ως εκ τούτης λοιπόν, ο ΠΑΟΚ έμπλεξε! Κινδυνεύει σοβαρά με αποκλεισμό. Με σοβαρές ζημιές αγωνιστικής κι οικονομικές. «Πάμε στην Μπρατισλάβα, για να νικήσουμε», δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος μετά την κατακρήμνιση της ομάδας του από τις πρωτιές σε Ελλάδα κι Ευρώπη… Τραβά πλέον, την ανηφόρα!

Επειδή δε, ουδέν κακόν αμιγές καλού… Φάνηκε ξεκάθαρα πως ο ΠΑΟΚ έχει ψυχή! Λίγη τύχη και πολλή ευστοχία του λείπουν. Που θα τα βρει, είναι το θέμα!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.