Η ασπρόμαυρη ιστορία των Κουλούρη, Χατζηισαϊα και Χαρίση

Metrosport Team21 Νοεμβρίου 2021

Τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα είναι σήμερα στην αρχική ενδεκάδα του Ατρομήτου.Αρχικά ο Ευθύμης Κουλούρης στη δεύτερη θητεία του με την ομάδα του Περιστερίου αφού είχε αγωνιστεί παλαιότερα με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ κάνοντας εξαιρετική σεζόν. 

Φέτος ο Ευθύμης πήγε στο Περιστέρι ως ελεύθερος και προερχόμενος από την Τουλούζ. Η μεταγραφή του στη γαλλική ομάδα είχε φέρει στα ταμεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, το ποσό των 3.000.000 ευρώ και παραμένει μια από τις υψηλότες πωλήσεις στην ιστορία του Δικεφάλου. 

Ο Κουλούρης που ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ, φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα συνολικά σε 83 παιχνίδια και συνολικά πέτυχε 14 γκολ. Με τον Ατρόμητο τη χρονιά που είχε αγωνιστεί δανεικός είχε σκοράρει 25 γκολ! Ο δεύτερος πρώην ασπρόμαυρος είναι ο Χάρης Χαρίσης. 

Είχε έρθει μαζί με τον Νίκο Κοροβέση το καλοκαίρι του 2015. Επαιξε σε 42 ματς με τον ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε ένα γκολ. Στη συνέχεια έπαιξε στο Βέλγιο, γύρισε στον Δικέφαλο, έφυγε εκ νέου για το Βέλγιο και με την επιστροφή του ο ΠΑΟΚ τον παραχώρησε στον Ατρόμητο κρατώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης. Επέστρεψε μετά από σοβαρό τραυματισμό και για αυτό έχει μολις μια συμμετοχή φέτος. 

Σε ότι αφορά τον Δημήτρη Χατζηισαϊα, αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο τον Ιανουάριο του 2016, έπαιξε με τον ΠΑΟΚ σε 10 ματς σκοράροντας ένα γκολ και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο. Επέστρεψε στην Τούμπα αλλά παραχωρήθηκε στην τουρκική Ρίζεσπορ με τον ΠΑΟΚ να βάζει στα ταμεία του, 500.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.