Η αποζημίωση του Χέρντον και το ντεμπούτο του Κονατέ

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2020

Μέχρι αύριο, κατά πάσα πιθανότητα, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Σαγκαμπά Κονατέ. Οι ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνει η πανδημία είναι αυτές που δημιουργούν μόνο κάποια ερωτηματικά, τόσο ως προς το ταξίδι του, όσο και ως προς τις τυπικές διαδικασίες που θα του επιτρέψουν να κάνει ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο απέναντι στην ΑΕΚ (5/12, 17:00).

Ο φόργουορντ-σέντερ από το Μάλι λογικά πάντως θα προλάβει τόσο να κάνει προπονήσεις τουλάχιστον δύο ημερών -θα πρέπει να περάσει βέβαια και έλεγχο Covid- έτσι ώστε με την έκδοση του δελτίου του, να πάρει θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Όχι τόσο για να βοηθήσει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όσο για να μπει στο πνεύμα της ομάδας ενόψει των δύο αγώνων που θα ακολουθήσουν σε διάστημα μιας εβδομάδας μετά από εκείνον του ΟΑΚΑ, με τη Λάρισα και τον Άρη στο «παλατάκι».

Στον αντίποδα ο Άλαν Χέρντον θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν στις επόμενες μέρες. Το μόνο που μένει να διευθετηθεί είναι το ύψος της αποζημίωσης του Αμερικανού, που θα καθοριστεί από το αν θα βρει στο άμεσο μέλλον μία ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Στο μεταξύ σήμερα αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι δύο διεθνείς του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Μαργαρίτης και Δημήτρης Κακλαμανάκης που πρωταγωνίστησαν χθες στη νίκη επί της Βουλγαρίας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2022. Στατιστικά ο αρχηγός του Δικεφάλου ήταν ο κορυφαίος της «επίσημης αγαπημένης» με 21 βαθμούς στο ranking (7 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα) ενώ ο σέντερ του πρόλαβε σε 14 λεπτά συμμετοχής να σημειώσει εννιά πόντους και να μαζέψει οχτώ ριμπάουντ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.