Η αποσυμπίεση θα έρθει με την είσοδο στους ομίλους

Γιώργος Ζαΐρης08 Ιουλίου 2022

Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά ελάχιστα λεπτά μετά την ενημέρωση του Μπότο πως επέλεξε τον Τόμας για τη θέση του φορ, ώστε να γίνει χαμός στα social media.

 Κάνοντας το live στο facebook του metrosport.gr με τον Κώστα Πετρωτό τα ξημερώματα της Πέμπτης, αντιλήφθηκα τον εκνευρισμό πολλών φίλων του ΠΑΟΚ ενώ δεν έλειψαν και αυτοί που υποστηρίζουν πως ο Σαββίδης έχει "παραιτηθεί" και δεν ενισχύει την ομάδα. 

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή πρέπει να σημειώσουμε πως ποτέ δεν υπήρξε η πληροφορία για μεταγραφή "μπαμ" όπως αρκετοί υποστήριζαν από άλλα ΜΜΕ. Από την πρώτη στιγμή εδώ στην Ολλανδία προσπαθήσαμε με τον Κώστα να σας μεταφέρουμε όλα όσα αντιλαμβανόμαστε για το πώς κινείται ο ΠΑΟΚ μεταγραφικά και η επιβεβαίωση ήρθε με την περίπτωση του Τσόλακ. 

Είναι ξεκάθαρο πως από τη στιγμή που πέρσι ο ΠΑΟΚ έδωσε έναν σκασμό λεφτά για Τέιλορ, Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα και πάει λέγοντας, φέτος τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αλλά είναι επίσης ξεκάθαρο πως προτιμώ ο ΠΑΟΚ να έχει έναν αθλητικό διευθυντή που το παίρνει πάνω του (γνωρίζοντας πως τα χρήματα και κυρίως η πηγή τους για τις μεταγραφές είναι συγκεκριμένη) παρά να απουσιάζει από την ομάδα και να ψαχνόμαστε για το ποιος επιλέγει παίκτες. 

Μπορεί ο Τόμας να αποδειχθεί λίρα εκατό; Αυτό που ξέρω είναι ένα πράγμα και δεν αφορά το ποιον φορ επέλεξε ο Μπότο: Η αποσυμπίεση στην ομάδα θα έρθει με την πρόκριση στους ομίλους του Conference. Πολλοί (για τους δικούς τους λόγους) περιμένουν τον ΠΑΟΚ στην γωνία. 

Προφανώς και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε ήδη να έχει διευκολύνει τη θέση του έχοντας εδώ στην Ολλανδία παίκτες-κλειδιά. Πολύ περισσότερο όταν πλέον γνωρίζουμε πως δεν θα παίξει ο Ολιβέιρα όπως και ο Καντουρί! Αλλά ίσως είναι η ευκαιρία ζωής για τον Κούτσια. 

Αλλά επειδή ακριβώς υπάρχουν τα ματς με την Λέφσκι, ας εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας εκεί. Και με το καλό και στους άλλους δυο γύρους πριν την είσοδο στους ομίλους. Γνωρίζουμε καλά όλοι τι θα σημάνει μια αποτυχία με το "καλημέρα". Για αυτό και η πρόκριση στους ομίλους θα είναι η καλύτερη αποσυμπίεση για ΟΛΟΥΣ. Μέσα και έξω από την ομάδα. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις κερκίδες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.