Ολυμπιακός: Χασάν και Μπα εκτός αποστολής με τη Μακάμπι Χάιφα

Metrosport Team19 Ιουλίου 2022

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα (20/07, 20.00) , στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας του, ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, πως οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε δύο αλλαγές στη λίστα που κατέθεσαν στην UEFA για τους αγώνες με τους Ισραηλινούς, κάτι που είχαν δυνατότητα να κάνουν έως και 24 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα οι Κουντέ και Άβιλα βρίσκονται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς σε αντίθεση με τους Χασάν και Μπα που έμειναν εκτός λίστας.

Ο Πορτογάλος, αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος, έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Κούντε, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζινκερνάγκελ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.