Ποιους παίκτες πήρε ο Τερζής για το ματς του Άρη στο Βόλο

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2020

Την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο (20/9, 20:300 αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο ολοκλήρωσε σήμερα (19/9) ο Άρης.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι χωρίς τον Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο τους που απολύθηκε πληρώνοντας το μάρμαρο για τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Europa League από την Κόλος Κοβαλίβκα.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Τόλης Τερζής ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη για το ματς με τους Θεσσαλούς στη Μαγνησία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: 

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ., στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.  

Η αποστολή της ομάδας μας (θα αναχωρήσει το απόγευμα για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας) για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:  

Κουέστα, Μπουσέ, Γκάνεα, Κρίστιαν Λόπεθ, Τζέγκο, Σάκιτς, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόλιο, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ροζ, Λούκας Σάσα, Αλί Αντέμ, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Χατζηπιρπιρίδης, Σενγκιέργκης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.