Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Λαμία: Οι επιλογές του Γκαρσία, εκτός και πάλι ο Μπαμπά

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2021

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, για την επερχόμενη αναμέτρηση Κυπέλλου εναντίον της Λαμίας

Η τελευταία...πρόβα της ομάδας, περιλάμβανε κυρίως την ενεργοποίηση των παικτών μέσα από ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια ταχύτητας αντίδρασης και rondo. Εκτός αποστολής παρέμειναν οι Αουγκούστο, Τσόλακ, Μιχαηλίδης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Κούτσιας και Κωνσταντέλιας, όπως και με την Λάρισα. Παράλληλα, δε συμπεριελήφθη στην αποστολή και πάλι ο νεοαποκτηθείς Ραχμάν Μπαμπά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Να χρησιμοποιήσει την απώλεια βαθμών από τον Απόλλωνα ως καμπανάκι προκειμένου να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη θέλει ο ΠΑΟΚ που στοχεύει στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Δικέφαλος την Τετάρτη (10.02) φιλοξενεί τη Λαμία για το πρώτο σκέλος της μεταξύ τους «κόντρας».

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (09.02) με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Η τελευταία πρόβα της ομάδας πριν το παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας περιελάμβανε ενεργοποίηση των παικτών μέσα από ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια ταχύτητας αντίδρασης και rondo.

Στη συνέχεια το τεχνικό τιμ ανέλαβε να… προβάρει την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις. Τ’ αποτελέσματα των τεστ για τον Covid 19 ήταν αρνητικά, οπότε το τεχνικό επιτελείο δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα, πέρα από αυτό του Ενέα Μιχάι .

Ο Αλβανός στόπερ σήμερα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του έκανε ασκήσεις και με μπάλα και συνεχίζει τον αγώνα του για επιστροφή στα γήπεδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία, η οποία αποτελείται από τους:

Πασχαλάκη , Ταλιχμανίδη , Βιεϊρίνια , Λύρατζη , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Περέιρα , Τσιγγάρα , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Καγκάβα , Μουργκ , Λάμπρου , Ουάρντα , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλη , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ .

• Ο Ίνγκι Ίνγκασον που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στη Super League Interwetten θα εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με τη Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.