Η απόφαση του Δήμου Καλαμαριάς για την αξιοποίηση της μαρίνας Αρετσούς

Metrosport Team19 Μαΐου 2020

Το ζήτημα της αξιοποίησης της μαρίνας Αρετσούς έπεσε επί τάπητος στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλαμαριάς.

Με αφορμή την κίνηση του ΤΑΙΠΕΔ να προκηρύξει διαγωνισμό για την αξιοποίηση και την ανάπλαση της μαρίνας, η διοίκηση του Δήμου αλλά και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις συζήτησαν το θέμα και κατέληξαν σε ένα κοινό κείμενο παρατηρήσεων και απαιτήσεων από το ΤΑΙΠΕΔ με στόχο το καλό της περιοχής και των κατοίκων της.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:

«Στις 18-5-2020 πραγματοποιήθηκε μια σημαντική στιγμή στην ιστορία του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμαριάς όπου παρατάξεις με χρόνιες διαφωνίες σε αναπτυξιακά θέματα συνέκλιναν με γνώμονα τη νέα σελίδα στην ανάπτυξη του τόπου. Η πεντάωρη παραγωγική συνεδρίαση κατέληξε σε ένα κοινό κείμενο παρατηρήσεων και απαιτήσεων από το ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση της μαρίνας της Αρετσούς με στόχο το καλό του τόπου και των Καλαμαριωτών, κατοίκων και επαγγελματιών!

Με ισχυρή κοινή στάση του δήμου η αξιοποίηση θα είναι αυτή που οραματίζεται να κάθε Καλαμαριώτης για την παραλία μας!

Επόμενο βήμα η διεκδίκηση των απαιτήσεών μας».

Να σημειωθεί ότι σε παλαιότερα ρεπορτάζ έχει αναφερθεί ότι υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον από τον Ιβάν Σαββίδη για τη μαρίνα της Αρετσούς, ενώ πρόσφατα και η στενή συνεργάτιδα του ομογενούς επιχειρηματία Μαρία Γκοντσάρεβα, χαρακτήρισε την μαρίνα «μικρό Μονακό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.