Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό αποτέλεσε ένα ακόμη τεστ αγωνιστικής ετοιμότητας και συγκέντρωσης για τους παίκτες του Δικεφάλου. Το Metrosport.gr σκιαγραφεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Ραζβάν Λουτσέσκου, οι οποίοι μέσα σε βαρύ κλίμα «καθάρισαν» το παιχνίδι μέχρι το 26' με τέσσερα γκολ.
Αναλυτικά:
Γίρι Παβλένκα: Δεν είχε ιδιαίτερη δουλειά ο Τσέχος γκολκίπερ, δεν περίμενε και αυτός την εκτέλεση του Φέλτες στην γωνία.
Γιοάν Σάστρε: Ήταν κινητικός και προσπάθησε να υποστηρίζει τις επιθέσεις των Ντεσπόντοφ (α΄ μέρος) και Χατσίδη (β’ μέρος) που έπαιζαν από την πλευρά του.
Ντέγιαν Λόβρεν: Ο Κροάτης είχε περισσότερη ενασχόληση με την μπάλα στα πόδια και όχι με τα μαρκαρίσματα των αντίπαλων επιθετικών.
Αλεσάντρο Βολιάκο: Μετά το Europa League και το ματς με την Λουντογκόρετς, γκολ και στο Πρωτάθλημα για τον Ιταλό αμυντικό που δεν είχε δουλειά ανασταλτικά.
Γκρεγκ Τέιλορ: Κινητικός και ορεξάτος ο Τέιλορ, αλλά δεν ήταν τέτοια η ποιότητα του αντιπάλου που μπορεί να κριθεί σε σχέση με προηγούμενα ματς.
Μαντί Καμαρά: «Τόσο, όσο» και για τον μέσο από την Γουινέα που ήταν «ζωηρός» στον χώρο του κέντρου και θα μπορούσε να πιστωθεί ασίστ αν μετρούσε το γκολ του Χατσίδη.
Χρήστος Ζαφείρης: Αλλο ένα ματς με την φανέλα του ΠΑΟΚ για τον νεαρό μέσο, θα τον βοηθήσει να αποκτήσει κι άλλο ρυθμό.
Γιάννης Κωνσταντέλιας: Μπήκε με όρξεη, είχε ορισμένες καλές ενέργειες, αλλά για παίκτη του δικού του διαμετρήματος αυτό που μένει είναι οι ενοχλήσεις με τις οποίες αποχώρησε από το ματς.
Δημήτρης Πέλκας: Πέτυχε ένα φανταστικό γκολ, από την ασίστ του Γερεμέγεφ, απόδειξη του πόσο καλός σκόρερ είναι. Μάλλον δεν πήρε ακριβώς τις οδηγίες που έπρεπε για να στηθεί λίγο πιο… άκρη στο τείχος στην φάση του φάουλ γκολ του Πανσερραϊκού.
Κιρίλ Ντεσπόντοφ: Πολύ ορεξάτος ο Βούλγαρος που έκανε πράξη τα λόγια που είπε στη NOVA την παραμονή του ματς και συνέβαλε τα μέγιστα για την άνετη επικράτηση, με ασίστ και γκολ.
Αλεξάντερ Γερεμέγεφ: Ο πιο επιδραστικός επιθετικά παίκτης του ΠΑΟΚ στο ματς. Εβαλε το πρώτο γκολ, μοίρασε δύο ασίστ και ήταν πραγματικά ο παίκτης σημείο αναφοράς στην γραμμή κρούσης.
Δημήτρης Χατσίδης: Πρόσθεσε αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του σε ένα χρονικό σημείο βέβαια που ο ρυθμός είχε πέσει και δεν υπήρχε η δημιουργία φάσεων του πρώτου μέρους. Στο τέλος παραλίγο να βρει την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ακυρώθηκε για χέρι το γκολ του.
Ανέστης Μύθου: Τα ίδια με τον Χατσίδη ισχύουν και για τον νεαρό φορ που μπήκε στο ματς στην θέση του Πέλκα και για κάμποσα λεπτά έπαιξε παρέα με τον Γερεμέγεφ.
Αλεσάντρο Μπιάνκο: Επαιξε λίγο για να κρατήσει ρυθμό.
Τάισον Φρέντα: Τα ίδια ισχύουν και για τον Βραζιλιάνο.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube