Η… αποδόμηση του Νάρεϊ, προσβάλει τους ΠΑΟΚτσήδες!

Γιώργος Ζαΐρης26 Αυγούστου 2023

Ο Κάλεντ Νάρεϊ αποχωρεί από τον Δικέφαλο και αυτό που πραγματικά λυπεί είναι η προσπάθεια αποδόμησης του ποδοσφαιριστή. Με το φτωχό τους το μυαλό θεωρούν πως έτσι μπορεί να περάσει «αθόρυβα» η πώληση ενός παίκτη που πέρσι το καλοκαίρι μέχρι να αποκτηθεί ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε να κάνει τεράστια υπομονή και πολλές διαπραγματεύσεις.

Ο ΠΑΟΚ παραχωρεί έναν παίκτη που πέρσι ήταν ο πρώτος σε ασίστ στο Πρωτάθλημα. Και όμως διαβάσαμε και ακούσαμε πως ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά ξεφορτώνεται έναν παίκτη που θα μπορούσε να δημιουργήσει και πρόβλημα στα αποδυτήρια αφού το μυαλό του πλέον δεν ήταν στον ΠΑΟΚ. Και από τη στιγμή που ήθελε να φύγει, ο Δικέφαλος δεν μπορούσε να τον κρατήσει. Αν είναι έτσι μπορεί αύριο να ζητήσει να φύγει ο Κοτάρσκι, ο Κωνσταντέλιας και ο Κουλιεράκης. 

Επομένως και αυτοί μπορεί να παραχωρηθούν. Ο κόσμος του Δικεφάλου βιώνει ένα απόλυτο σκωτσέζικο ντους. Και τέτοια επιχειρήματα τον προσβάλουν. Πολύ περισσότερο όταν από τη μεταγραφή αυτή ο Δικέφαλος δεν βάζει στα ταμεία του ούτε καν περισσότερα χρήματα από αυτά που έδωσε πριν από έναν χρόνο για να τον αποκτήσει!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.