Η αποχώρηση Χονγκ ανοίγει το δρόμο για Μουργκ στη LASK

Metrosport Team09 Αυγούστου 2022

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για αποχώρηση από το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Τόμας Μούργκ. 

Ο Αυστριακός μέσος δεν έχει κερδίσει με τις εμφανίσεις του τον προπονητή του Δικεφάλου με τους επιτελείς του συλλόγου να αναζητούν τον τρόπο για να αποχωρήσει από τον σύλλογο με τη ΛΑΣΚ να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο σύλλογος από την Αυστρία ωστόσο έκανε μία κίνηση που δείχνει πως αναμένεται να... για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, καθώς χθες ανακοίνωσε την πώληση του Χιουνσέοκ Χονγκ στη Γάνδη έναν ποδοσφαιριστή με τα ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Τόμας Μούργκ ενώ αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον παίκτη του Δικεφάλου.

Αυτή η πώληση μεταφράζεται ως μία κίνηση για να ανοίξει η θέση στο ρόστερ των Αυστριακών για την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος κατά την παρουσία του στη Ραπίντ Βιέννης αγωνιζόταν στη θέση «10» παρά το γεγονός πως στον ΠΑΟΚ χρησιμοποιήθηκε ως επί το πλείστον στα άκρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.