Η «απάντηση» του Μάντζιου, που ετοιμάζει αλλαγές ενόψει ΟΦΗ

Γιώργος Στράντζαλης30 Νοεμβρίου 2021

Δικαιωμένος αισθάνεται ο Άκης Μάντζιος για τις επιλογές του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως ασφαλώς και για την αποτελεσματικότητα με την οποία λειτούργησε το πλάνο του. 

Ο προπονητής του Αρη μίλησε χθες στην εκπομπή της ΕΡΤ3, “Κόσμος των Σπορ” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην έντονη κριτική που δέχεται από τον κόσμο της ομάδας μετά από αρνητικά αποτελέσματα. “Είναι συχνό φαινόμενο, ειδικά στην Ελλάδα και για Έλληνα προπονητή. Είμαι σε μεγάλη ομάδα και οι απαιτήσεις είναι πολλές, όπως και η πίεση είναι μεγάλη. 

Το μόνο που με απασχολεί όμως είναι να εξελίσσεται η ομάδα και να παίρνει αποτελέσματα”, απάντησε. Και πρόσθεσε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ “είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα και δουλέψαμε πολύ ώστε να μην έχουμε αρνητικές σκέψεις και να επικεντρωθούμε στην επόμενη μέρα. Είναι δύσκολο, γιατί και οι ποδοσφαιριστές άνθρωποι είναι. 

Στην Τούμπα παρουσιαστήκαμε απόλυτα διαβασμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας”. Ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΟΦΗ ο προπονητής του Αρη προσανατολίζεται σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, περισσότερο στη λογική να φρεσκάρει την ομάδα του γιατί ακολουθεί ένας μήνας γεμάτο από αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.