Η απάντηση του Αρναούτογλου στον Καλλιάνο περί... παραπληροφόρησης

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2022

Ο Σάκης Αρναούτογλου δεν άφησε αναπάντητα τα όσα σχολίασε ο Γιάννης Καλλιάνος περί παραπληροφόρησης στις προβλέψεις του για τον καιρό με αφορμή το... κρύο που προανήγγειλε για την Αττική και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα έγραψε: «Φίλες και φίλοι, Κάποιες ιστοσελίδες (αρκετές από αυτές παρασυρομενες θέλω να πιστεύω, αφού δεν μπήκαν καν στον κόπο να διασταυρώσουν την αλήθεια ούτε και σήμερα) εμπλέκοντας το όνομά μου με πολύ έντεχνο μάλιστα τρόπο άφησαν χθες να αιωρείται η άποψη ότι εγώ παραπληροφόρησα ή υπερέβαλλα όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού για σήμερα και όχι μόνο! Η απόδειξη του αν το έκανα αυτό ή όχι βρίσκεται για μία ακόμα φορά μια ανάρτηση πιο κάτω.

Αν παραπληροφορώ ή υπερβάλω, γιατί λοιπόν οι 364.800 και βάλε φίλοι της καιρικής σελίδας μου στο Facebook (εδω: https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts), η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ πραγματικά διαδικτυακή ΜΕΤΕΟ-παρέα στην Ελλάδα μεγαλώνει κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο?

Γιατι τα βίντεο του δελτίου καιρού της ΕΡΤ3 είναι καθημερινά πρώτα σε επισκεψιμότητα στο youtube ολόκληρης της ΕΡΤ Α.Ε : (https://www.youtube.com/c/ert/videos) ?

Γιατί οι χιλιάδες φίλοι τηλεθεατές του δεκαπεντάλεπτου δελτίου καιρού της ΕΡΤ3, το οποίο παρεμπιπτόντως από τις 14 Νοεμβρίου αλλάζει ώρα και θα μεταδίδεται στις 17:45 το απόγευμα, και γύρω στις 22:00 το βράδυ, το διατηρούν εδώ και 20 περίπου χρόνια στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης στην ΕΡΤ3 σε καθημερινή βάση?

Να σας πω εγώ γιατί: Γιατί η ΕΡΤ3 δίνει στον καιρό και το χρόνο αλλά και τη λεπτομέρεια που του αξίζουν χωρίς ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ για τις οποίες δίνω μάχη να σταματήσουν επιτέλους εδώ και 20 χρόνια!

Τα υπόλοιπα είμαι σίγουρος ότι όλοι σας καταλαβαίνετε που αποσκοπούν από όποια μεριά κι αν έρχονται!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ από καρδιάς για μία ακόμη φορά για τη στήριξη και την αγάπη σας, οι οποίες μου δίνουν καθημερινά δύναμη να συνεχίσω!

Με μεγάλη εκτίμηση σε καθεμία και καθένα από εσάς!

Για να μη χάνετε τον…καιρό σας

Σάκης Αρναούτογλου»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.