Η απάντηση της Τούνη μετά τον σάλο για τους «τεμπέληδες» και τα 800 ευρώ

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2020

Απαντήσεις έδωσε η Ιωάννα Τούνη για τα σχόλια που δέχτηκε μετά τη δήλωσή της για τους  «τεμπέληδες» που χαίρονται που παίρνουν το επίδομα των 800 ευρώ

Η γνωστή influencer έδωσε τη δική της εκδοχή μετά τα πολλά αρνητικά σχόλια που δέχτηκε.

«Θα ήθελα να συζητήσω λίγο μαζί σας για κάτι που με προβλημάτισε αρκετά. Χθες το πρωί, μου έκανε τηλεφωνική κλήση γνωστή μου δημοσιογράφος από Αθήνα, να με ρωτήσει πως είναι τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη, αν είναι τόσο τραγικά όσο ακούγονται στις ειδήσεις σχετικά με τα κρούσματα, αν ανησυχώ, τι γίνεται με τις επιχειρήσεις κτλ. Μιλήσαμε μερικά λεπτά και είπαμε αρκετά πράγματα τα οποία μεταφέρθηκαν συνοπτικά σε 9 γραμμές» ανέφερε στο πρώτο της story στο Instagram και ακολούθησαν άλλα με το περιεχόμενο των δηλώσεών της, τονίζοντας πως δέχτηκε και μηνύματα με προσβλητικό περιεχόμενο.


Όσο για το αν παραποιήθηκαν όσα είπε, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ήταν κάθετη.

«Δεν παραποιήθηκαν τα λόγια μου, απλά έγιναν κολάζ μερικές λεξούλες εδώ, μερικές εκεί και βγήκε το άρθρο. Μία μεμονωμένη φράση δεν λέει την αλήθεια» ανέφερε.


Επίσης επέλεξε να απαντήσει ξεχωριστά σε ένα ιδιαιτέρως αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε.

«Κούκλα είσαι Βασίλη μου! Συγνώμη Ιωάννα μου ήθελα να πω! Πήρα τα 800 της αναστολής και απ’ τη χαρά μου δεν ξέρω τι λέω ο τεμπέλης!» ανέφερε ο follower της.

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη ήταν η εξής:

«Το εάν είσαι τεμπέλης ή όχι, το ξέρεις καλύτερα και δεν είμαι εγώ εδώ να το κρίνω. Αστείος δεν είσαι σίγουρα πάντως. Τα επιδόματα που δίνονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική οικονομία της χώρας, η οποία πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι επιπτώσεις θα φανούν πολύ σύντομα σε όλους & δυστυχώς είμαστε ακόμη στην αρχή.



Παράλληλα υπάρχουν κάποιοι φυγόπονοι που χαίρονται με την κατάσταση και ελπίζουν να κρατήσει πολλούς μήνες ακόμη η καραντίνα, καθώς αράζουν στον καναπέ επί πληρωμή & δεν χρειάζεται να δουλέψουν. Σε αυτούς και αναφέρθηκα, αλλά θέλει βασικό iq για να καταλάβεις βασικά πράγματα»




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.