Η απάντηση της Παγώνη στα σχόλια για τις εικόνες συνωστισμού στη Λήμνο

Metrosport Team23 Αυγούστου 2021

Κεντρικό πρόσωπο στα social media ήταν τα τελευταία 24ωρα η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη, καθώς εμφανίστηκε – όπως αναφέρουν κάποιοι χρήστες – σε πάρτι γενεθλίων που υπήρχε συνωστισμός και δεν τηρούνταν τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Στις 17 Αυγούστου η Μαριάνθη Καφετζή γιόρτασε τα γενέθλια της στη Λήμνο και καλεσμένη ήταν και η Ματίνα Παγώνη. Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της κ. Καφετζή αναρτήθηκαν στα social media και κάποιοι χρήστες σχολίασαν ότι υπήρξε συνωστισμός και οι παρευρισκόμενοι δεν φορούσαν μάσκες. Τις φωτογραφίες δημοσίευσε δημόσια σε Facebook και Instagram, η ίδια η Μαριάνθη Καφετζή.

ιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας (23/8), η Ματίνα Παγώνη σχολίασε τα επικριτικά σχόλια που δέχεται στα social media με αφορμή το πάρτι γενεθλίων στο οποίο βρέθηκε και την απουσία μέτρων προφύλαξης κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ διευκρίνισε πως επρόκειτο για ένα τραπέζι γενεθλίων στη Λήμνο, στο οποίο βρέθηκαν 12 άτομα – επτά εκ των οποίων ήταν γιατροί – όλα εμβολιασμένα και τράβηξαν μία αναμνηστική φωτογραφία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.