Η Αουγκσμπουργκ έχει ήδη κάνει κρούση στον Μπάμπα

Κώστας Πετρωτός16 Ιουλίου 2021

Μόνο τυχαία δεν είναι η Αουγκσμπουργκ για τον Ραχμάν Μπάμπα. Είναι ουσιαστικά η ομάδα που απογείωσε την καριέρα του, όταν πήρε μεταγραφή από την Γκρόιτερ Φιρτ. Με 31 παιχνίδια και πέντε ασίστ ο Μπάμπα εντυπωσίασε την Τσέλσι που δαπάνησε 14 εκατ. ευρώ για να τον φέρει στον Λονδίνο. Κατά συνέπεια, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η πληροφορία ότι ο γερμανικός σύλλογος ενδιαφέρεται για τον Γκανέζο μπακ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης που προέρχονται από το περιβάλλον του 27χρονου μπακ, η γερμανική ομάδα έκανε και κρούση στον Μπάμπα. Προφανώς, γι' αυτό και ο προπονητής της, Στέφαν Ρότερ αναφέρθηκε στην περίπτωσή του. «Ο Μπάμπα είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, που τον ξέρουμε αλλά είχε πολλούς τραυματισμούς και υψηλό συμβόλαιο. Η ερώτηση είναι αν θα πιάσει», τόνισε σε δηλώσεις του. Στην παρούσα φάση και για τους Γερμανούς ισχύει ό,τι και για τον ΠΑΟΚ. Ότι θα πρέπει να περιμένουν την ετυμηγορία του προπονητή της Τσέλσι Τόμας Τούχελ που αυτή την περίοδο σκανάρει τους δανεικούς της ομάδας και μεταξύ αυτών και τον Μπάμπα.

Προφανώς, η εμπλοκή ομάδων όπως της Αουγκσμπουργκ που έρχεται και από ένα ανώτερο πρωτάθλημα όπως είναι η Μπουντεσλίγκα μπορεί να κάνει ακόμη πιο χρονοβόρα την υπόθεση Μπάμπα και ίσως είναι κι αυτό ένα στοιχείο που έχει οδηγήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να δούνε και τις εναλλακτικές που έχουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.