Η αντρίκεια στάση του Γκαρσία στην αποβολή Ελ Καντουρί

Κώστας Πετρωτός08 Δεκεμβρίου 2020

Θέλει τρόπο για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός ποδοσφαιριστή και ο Πάμπλο Γκαρσία δείχνει ότι τον κατέχει. Φρέσκια απόδειξη η στάση που κράτησε ο Ουρουγουανός τεχνικός στο θέμα της αποβολής του Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είναι υπέρ της επιβολής προστίμου αφού αναγνωρίζει ένα σημαντικό ελαφρυντικό στον Μαροκινό. 

Δεν έσπρωξε τον Σουάρεθ με το κεφάλι χωρίς καμία αφορμή. Προκλήθηκε από το τράβηγμα φανέλας και το χαστούκι του αμυντικού του Αστέρα και αντέδρασε. «Εχω λειτουργήσει ανάλογα στην καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής και ξέρω πώς είναι να θολώνεις», εξηγούσε σε συνεργάτες του ο Γκαρσία που φυσικά θα προτιμούσε να είχε συγκρατηθεί ο Μαροκινός. 

Είναι όμως άλλο αυτό και άλλο να εισηγηθεί την επιβολή προστίμου. Προτίμησε την συζήτηση με τον παίκτη του, που όπως έδειξε και σε ποστάρισμά του instagram, αντιλήφθηκε ότι, χωρίς να το θέλει, ζημίωσε την ομάδα του. Και έτσι κέρδισε ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη του έμπειρου μέσου που αντιλαμβάνεται ότι έχει στο πλευρό του έναν προπονητή που μπορεί να καταλάβει κάθε παράμετρο στην συμπεριφορά ενός παίκτη στην διάρκεια ενός αγώνα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.