Απάντηση του Ζερβίνιο για την προκλητική δίωξη σε βάρος του: «Ας ανοίξουν τις κάμερες»

Γιώργος Στράντζαλης25 Οκτωβρίου 2022

Κατηγορηματικός, ότι όσα του καταλογίζονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, εμφανίζεται ο Ζερβίνιο. Όπως ήταν λογικό, ο παίκτης έσπευσε να πάρει θέση στις εις βάρος του κατηγορίες και να αναδείξει και την δική του όψη του νομίσματος.

 Στον Ιβοριανό ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος των θεατών, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον ποδοσφαιριστή να παίρνει θέση καθώς έμεινε έκπληκτος όταν πληροφορήθηκε από τους ανθρώπους του Αρη τη δίωξη αλλά και τον κίνδυνο που διατρέχει με ποινή τιμωρίας και χρηματικού προστίμου. 

 «Είναι ψέματα! Ποτέ δεν έκανα κάτι που θα πρόσβαλε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Δεν είναι του χαρακτήρα μου κάτι τέτοιο και δεν έκανα καμία άσεμνη ή προσβλητική χειρονομία», μετέφερε ο Ζερβίνιο προς τη διοίκηση και τον δικηγόρο της ομάδας.

 «Στο γήπεδο υπάρχουν κάμερες, ας τις ανοίξουν να δουν αν έκανα κάτι. Όπως κατευθυνόμασταν στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι και οι φίλαθλοι μας αποδοκίμαζαν έκανα με το χέρι μου την κίνηση να τους δείξω ότι ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο και δεν άξιζε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Καμία χειρονομία με το δάχτυλο. Ας ανοίξουν τις κάμερες». Μάλιστα, ο Ζερβίνιο θα παραστεί αυτοπροσώπως στην εκδίκαση της υπόθεσης για να αποδείξει όσα υποστηρίζει για όσα του καταλογίζονται.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.