Η αντίδραση του Πάμπλο Γκαρσία μετά το διπλό στο Βικελίδης

Metrosport Team21 Απριλίου 2021

Ένα τέρμα του Στέφαν Σβαμπ στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης, ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ, ώστε να περάσει νικηφόρα από την έδρα του Άρη (0-1) στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1. 

Με τη λήξη της αναμέτρησης στο Βικελίδης, ο προπονητής του Δικεφάλου, Πάμπλο Γκαρσία, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για εμάς είναι ένα ακόμα βήμα. Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές τελευταία δείχνουν χαρακτήρα. Κερδίσαμε μια καλή ομάδα. Πρόκειται για το ντέρμπι της πόλης και ήταν σημαντικό για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ που κατάφεραμε να πάρουμε το τρίποντο. Θέλω να μείνω στην προσπάθεια των παικτών μου και παρότι μείναμε με δέκα παίκτες καταφέραμε να κρατήσουμε το υπέρ μας προβάδισμα μέχρι τέλος και να κερδίσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε σ΄ αυτό το δρόμο. 

Νομίζω ήταν μια απόφαση συνειδητή να αμυνθούμε, να γίνουμε πιο συμπαγείς και να παίξουμε αντεπιθέσεις. Καταφέραμε και δημιουργήσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις για να κάνουμε το 2-0. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία ειδικά με τον Ζίβκοβιτς, που την σπαταλήσαμε. Αλλάξαμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, προσαρμοστήκαμε σε κάποια άλλα κομμάτια παιχνιδιού γιατί προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο λειτουργίας για να μπορούν να αποδίδουν καλύτερα οι ποδοσφαιριστές. Κάτι φυσιολογικό να συμβαίνει ανάμεσα στον προπονητή και τους παίκτες. Εμείς προσπαθούμε να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον καθημερινά. 

Για εμάς ήταν σημαντικό να συνδυάσουμε τα γενέθλια του συλλόγου με διπλό στο Βικελίδης, κάνει διπλή τη χαρά μας. Είμαστε χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε δεύτερο σερί ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ θα υφίσταται πάντα αδικίες. Αυτό που ζητάμε από όλους είναι να κάνουν υπομονή, να είναι δίπλα στους παίκτες γιατί δεν θέλει κανένας παραπάνω από αυτούς να κερδίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να πετύχουμε και άλλους θριάμβους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.