Η πρώτη αντίδραση του Πάμπλο Γκαρσία μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ

Metrosport Team21 Μαρτίου 2021

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ, ο ΠΑΟΚ υπέταξε την ΑΕΚ με 3-1 στην Τούμπα και την έβαλε από κάτω του στην βαθμολογία, ενώ πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον Άρη. Με τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Πάμπλο Γκαρσία, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εννοείται ότι πάντα θέλουμε να βελτιωνόμαστε γιατί νομίζω ότι σε πολλούς αγώνες δεν αξίζαμε να χάσουμε. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι ξεκινήσαμε να δούμε κάποια λάθη για να βελτιώσουμε, δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα σε αυτά τα σημεία, ενώ δουλέψαμε και στην ψυχολογία των παικτών μας. 

Είμαστε χαρούμενοι για την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας, που έδωσαν τα πάντα. Μπορούσαμε να ήμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0, όμως στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-1. Το θετικό ήταν ότι στα αποδυτήρια ήμασταν ήρεμοι, βγήκαμε αποφασισμένοι και πήραμε το παιχνίδι. Επίσης, το σημαντικό είναι ότι δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλά και στον ψυχολογικό τομέα. Χρειάζεται σκληρή δουλειά από όλους. Οι ποδοσφαιριστές το αναγνωρίζουν αυτό.

 Σιγά, σιγά το βρίσκουμε. Σήμερα ήμασταν πάρα πολύ συμπαγείς, παίξαμε με καρδιά και θέληση. Όταν δεχτήκαμε το γκολ μας το έκανε πιο δύσκολο, όμως η ομάδα έδειξε άλλο πρόσωπο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και για ακόμα μία φορά θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την απόδοσή τους στο σημερινό ματς. Καλό κακό δεν μπορούμε να πούμε για την διακοπή. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε παίκτες που πηγαίνουν στις εθνικές τους, εμείς θα συνεχίσουμε με αυτούς που έχουμε την σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.