Η αντίδραση του Μάντζιου μετά τον αποκλεισμό

Γιώργος Στράντζαλης04 Μαρτίου 2021

Ο Άρης έφτασε μια ανάσα από μια ιστορική πρόκριση, όμως ο Κουέστα του τη στέρησε! Ο Ισπανός γκολκίπερ υπέπεσε σε εγκληματικό λάθος πριν το φινάλε του αγώνα και έστειλε τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Με τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «κιτρίνων», Άκης Μάντζιος-που δεν μπορούσε να πιστέψει την ευκαιρία που έχασε η ομάδα του-δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Cosmote TV: «Είμαστε πικραμένοι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Δεν απειληθήκαμε από τον Ολυμπιακό, όμως ένα λάθος που κάναμε το πληρώσαμε και μοιραία μείναμε εκτός διοργάνωσης. 

Ο Ολυμπιακός ήταν το πρώτο του παιχνίδι που μέχρι την στιγμή της ισοφάρισης δεν είχε πετύχει γκολ. Είχαμε καλά διαστήματα, ξεκινήσαμε καλά, βγάλαμε αυτοματισμούς. Το γκολ ήρθε στο σημείο που το θέλαμε, ήμασταν κοντά, αλλά δυστυχώς. Μείναμε εκτός και αυτό που μας μένει είναι η μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και η πολύ καλή εικόνα που είχαν.

Τα λάθη υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και δυστυχώς σήμερα το πληρώσαμε. Εκείνη την ώρα εγώ έδινα οδηγίες και βλέπω ξαφνικά τον Μπουχαλάκη να σκοράρει. Το πληρώσαμε το λάθος και αρχής γενομένης πρέπει όσο μπορούμε να το αφήσουμε πίσω μας και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι μας. Ήταν ένα λάθος που δεν συνηθίζεται να γίνεται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.