Η αντίδραση του Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Φεβρουαρίου 2022

Για το τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός έμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη, αλλά και για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι ο προπονητής των «πρασίνων», Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

«Σίγουρα μας προβληματίζει η νέα ήττα στο Πρωτάθλημα. Δεν είναι κάτι συνηθισμένο.  Δεχόμαστε γκολ στις τελευταίες φάσεις αλλά σε κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικός ο λόγος, δεν έχει σχέση αυτό το ματς με το ματς κόντρα στον ΟΦΗ ή με τον Αστέρα. 

Στο σημερινό παιχνίδι αυτό που έδωσε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ ν΄αλλάξει το παιχνίδι ήταν το πρόβλημα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές στην μεσαία γραμμή. Δεν λέω ότι στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, όμως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ομάδα που δεν κινδυνεύαμε και μπορούσαμε να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις. 

Στο Β΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου. Δεν μπορούσαμε να οργανωθούμε δεν μπορούσαμε να μειώσουμε την πίεση του ΠΑΟΚ. Οι λίγες φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν αρκετές για να χάσουμε το παιχνίδι. Ο λόγος ήταν η απόδοσή μας στην διάρκειας του δευτέρου ημιχρόνου.

Είμαστε σε μια περίοδο κακών αποτελεσμάτων που φέρνουν κακή ψυχολογία. Πάντα θα προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Ότι έγινε αυτές τις δύο εβδομάδες μας έφερε πίσω στο πρωτάθλημα και μας προβληματίζει. Σίγουρα με την επιστροφή κάποιων παικτών θα έχουμε διαφορετική εικόνα. Δεν παίζουμε αυτό που μπορούμε.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.