«Η αντίδραση των Λύρατζη - Τσαούση είναι φυσιολογική - Αισθάνονται πίεση»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2022

Για τους τραυματισμούς του Λευτέρη Λύρατζη αλλά και του Μάριου Τσαούση ο οποίος υπέστη κάκωση στο δεξί γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από 1.5 μήνα, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Θεόδωρος Ελευθεριάδης, με τον έμπειρο τεχνικό να σημειώνει πως η αντίδραση των ποδοσφαιριστών είναι φυσιολογική και υπάρχει πίεση για τους ίδιους καθώς θέλουν να αγωνίζονται.

Αρχικά ανέφερε: «Καταλαβαίνουμε ότι κάθε ποδοσφαιριστής που τραυματίζεται και δεν ξέρει ακριβώς έχει, να αισθάνεται μία πίεση, ειδικά μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και νιώθουν την πίεση και ότι δεν θέλουν να βγουν από το παιχνίδι. Είναι μία αντίδραση που δεν είναι κακό να βγαίνει προς τα έξω, είναι σε μία ηλικία που περιμένουν από τα τμήματα υποδομής  να παίξουν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι μεγάλες ομάδες φροντίζουν να υποστηρίζουν τα παιδιά, χρειάζεται άμεση παρέμβαση και όλοι μαζί το προπονητικό τιμ, όπως και ο αθλητικός ψυχολόγος μαζί με τους αρχηγούς και τους συμπαίκτες του να στηρίξουν το παιδί. Ακόμα και επέκταση συμβολαίου έχει τύχει να γίνει και χαίρομαι που τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός φροντίζουν τα παιδιά αυτά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.